2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

Derhal güzel konumu terk edin @tekin @12.Adam valla aci soslar icinde pisiririm sizi @Dosi 'ye rapor etmeden önce :A
ne güzel yorgunluğa çare olsun diye iksir hazırlıyorduk 12. adamla birlikte, niye projemize engel oldunki :D yarım kilo kokoreçin içine üç kaşık koç yumurtası ekleyip bir dirhem boğa yumurtası bulayıp mikserde güzelcene çevirince az bişey sarmısaklı yoğurtta ekledikmi her türlü derde deva işkembeli iksirimiz hazır durumdaydı:A

bu iksiri ilk denemesini @Hobbit üzerinde yapacağız ona bişey olmazsa biz kullanırız, burdaki çeşnici başı hobbittir :A

ne güzel yorgunluğa çare olsun diye iksir hazırlıyorduk 12. adamla birlikte, niye projemize engel oldunki :D yarım kilo kokoreçin içine üç kaşık koç yumurtası ekleyip bir dirhem boğa yumurtası bulayıp mikserde güzelcene çevirince az bişey sarmısaklı yoğurtta ekledikmi her türlü derde deva işkembeli iksirimiz hazır durumdaydı:A

bu iksiri ilk denemesini @Hobbit üzerinde yapacağız ona bişey olmazsa biz kullanırız, burdaki çeşnici başı hobbittir :A

Yediğin için tadını biliyorsun. :A

Aaaa sebep ? :A

Aci sos geliyor valla yolda :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin
@12.Adam görüyorsun durumlari kasap et derdinde, koyun can :A
Bak dedim sana dikkat et diye @12.Adam

bende ona güvenmiyorum sağı solu belli olmuyor valla benim gibi güvenilir efendi, centilmen beyefendi birisi değil :A

@Dosi bu yorumuna ne diyecek merak ettim :F
Tekin hata yaptığında kendisini uyardığımızda bundan ders alıp tekrarlamıyor. Hatta bu hatayı yapan başkası olduğunda hemen ispiyonluyor:A @xemrexxx karikatür olayı gibi :A
@12.Adam öyle mi. Sürekli sürekli tekrar ediyor :A

Tekin hata yaptığında kendisini uyardığımızda bundan ders alıp tekrarlamıyor. Hatta bu hatayı yapan başkası olduğunda hemen ispiyonluyor:A @xemrexxx karikatür olayı gibi :A

Valla cok ballisin @tekin yemin ediyorum senin kadar balli bir üyeyi göremedim daha :A

@Dosi bu yorumuna ne diyecek merak ettim :F

gördünmü yakamoz, dosi her zaman benden yana olmuştur beni çok sever sayar bilirki beyazda leke vardır ama bende yoktur :D

Bana gelene kadar bozar o. Kavanoza koyarda kırarsınız onu. Beni bulamazsınız zaten. Yemem ben onu. 😁

• Güldürdün
Reactions: tekin