RüzgarGülü
Favori Üye
Gurbetçilerin derdine bak vay be diyesim geliyor ama haklılık payları yüksek
Az kalsın içeceğimi püskürtüyordum
Anlamaz onlar ya. Anlar gibi yaparlar ama hayır.
Bunun bide başka bir versiyonu var. Burda 1 sene yoğun tempoda çalışıp Türkiye’ye giderim. Misafirler daha yol yorgunuyken gelir. Aynı akrabalar 2-3 günde bir gelir. Mutfaktan çıkmadığım zamanlar olur. Hepsini geçtim. Yolculuk yapacağız sabaha karşı, gelip geceye kadar oturanlar var
Artık gittiğimiz günün bir iki gün sonrasını söylüyorum geliyoruz deyip. Dönerkende çoğu kişiye evi topladık, biz geliriz vedalaşmaya deyip misafir dozunu bir nevi azaltıyoruz.
Sen yine hak veriyorsun.Gurbetçilerin derdine bak vay be diyesim geliyor ama haklılık payları yüksek
Paran vardır mantığı ne para bedavadan bile gelse para yani. Öyle mantık mi olur beleş mezarcı gibiSen yine hak veriyorsun.
İsmi lazım değil bir arkadaş ile dertleşme durumu oldu. Bana verdiği cevap: boşver sen yurt dışında kalıyorsun paran vardır o yeterli
Sürekli her konuşma buna dönünce insan sinir oluyor
😁😁😁😁😁. Tüh be bütün sırrı anlamışsın. Seninle yemek yenmez şimdi.Ya birde ne var biliyor musun. Ṣimdi biz tatile Türkiyeye gidiyoruz, misafir biziz aslında. Ama biz ödüyoruz. Zenginiz ya sözde. Hadi tamam de. E Türkiyedeki eleman benim yanıma gelince o zaman aynı mantıkla onun bana ödemesi gerekmiyor mu yani ben misafir olarak orada ödüyorsam, o da burada ödesin dimi. Ama yok, yine ihale bize kalıyor. ha birde yetmezmiṣ gibi Migrosa gidiyorum isviçre çikolatası alıyorum kilo ile.
@Dosi @Hobbit
😁😁😁😁😁. Tüh be bütün sırrı anlamışsın. Seninle yemek yenmez şimdi.
Olsun hiç değilse 1 kez yemiş oluruz. O da yeter 😁Muhasebeciye çattın sağlık olsun.