2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Yakamoz-Asi

Az kalsın içeceğimi püskürtüyordum :A

Anlamaz onlar ya. Anlar gibi yaparlar ama hayır.
Bunun bide başka bir versiyonu var. Burda 1 sene yoğun tempoda çalışıp Türkiye’ye giderim. Misafirler daha yol yorgunuyken gelir. Aynı akrabalar 2-3 günde bir gelir. Mutfaktan çıkmadığım zamanlar olur. Hepsini geçtim. Yolculuk yapacağız sabaha karşı, gelip geceye kadar oturanlar var :A
Artık gittiğimiz günün bir iki gün sonrasını söylüyorum geliyoruz deyip. Dönerkende çoğu kişiye evi topladık, biz geliriz vedalaşmaya deyip misafir dozunu bir nevi azaltıyoruz.

Bu da hiç yabancı değil :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gurbetçilerin derdine bak vay be diyesim geliyor ama haklılık payları yüksek :F
Sen yine hak veriyorsun.
İsmi lazım değil bir arkadaş ile dertleşme durumu oldu. Bana verdiği cevap: boşver sen yurt dışında kalıyorsun paran vardır o yeterli :A
Sürekli her konuşma buna dönünce insan sinir oluyor :A

Sen yine hak veriyorsun.
İsmi lazım değil bir arkadaş ile dertleşme durumu oldu. Bana verdiği cevap: boşver sen yurt dışında kalıyorsun paran vardır o yeterli :A
Sürekli her konuşma buna dönünce insan sinir oluyor :A
Paran vardır mantığı ne para bedavadan bile gelse para yani. Öyle mantık mi olur beleş mezarcı gibi :D

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: Hobbit and Dosi
Ya birde ne var biliyor musun. Ṣimdi biz tatile Türkiyeye gidiyoruz, misafir biziz aslında. Ama biz ödüyoruz. Zenginiz ya sözde. Hadi tamam de. E Türkiyedeki eleman benim yanıma gelince o zaman aynı mantıkla onun bana ödemesi gerekmiyor mu :A yani ben misafir olarak orada ödüyorsam, o da burada ödesin dimi. Ama yok, yine ihale bize kalıyor. :A ha birde yetmezmiṣ gibi Migrosa gidiyorum isviçre çikolatası alıyorum kilo ile. :A

@Dosi @Hobbit :D
😁😁😁😁😁. Tüh be bütün sırrı anlamışsın. Seninle yemek yenmez şimdi.

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi