Karaköy'de falan dolaşırsan tabi düşersinBen herkesle olmamŞu aralar yaz olduğu için böyleyimseçiciyimdir.Kötü yol falan beni cidden korkutuyo İstanbulda
Karaköy'de falan dolaşırsan tabi düşersinBen herkesle olmamŞu aralar yaz olduğu için böyleyimseçiciyimdir.Kötü yol falan beni cidden korkutuyo İstanbulda
E5 tehlikeli diyolarKaraköy'de falan dolaşırsan tabi düşersin
Heeeeee o zaman yanlış hatırlamışım.Saçmalama beİstanbulda hiç yaşamadım.Bursadayım ben.
Kıza lens tak, öyle seviyorum dediğin an seni terkederBu da makul.
Düşmezsin düşmezsin.Bi de sallama la 2 yıldır İstanbul dışındasın, ondan önce burdaydın.
Meşhur lafım yerine ulaşmıyor ki sürekli tekrar kullandırtıyor adam.O olabilir bak ona hayır diyemiyorum.
Herkesin içinde söyleyememHeeeeee o zaman yanlış hatırlamışım.İstanbul'da hangi üniye geçiş yaptın.
Ne işin var git Fatih'e, Sultanahmet'eE5 tehlikeli diyolar
Yok beni onu düzgünce ikna etmenin yolunu bulurum.Kıza lens tak, öyle seviyorum dediğin an seni terkederUmarım kendiliğinden lens takan biri çıkar karşına
Onlar Avrupa yakasındaNe işin var git Fatih'e, Sultanahmet'e
Ben Avrupa yakasındayım amaOnlar Avrupa yakasındaKaybolmaktan korkuyomGel gezdir beni kardeşçe
Anadolu'ysa bizim ekibe uzak.Herkesin içinde söyleyememAma anadolu yakasında sakin bir üniversiteBende bu kafa olduktan sonra kötü yola düşerim gibi
İşte beni gezdir oralardaBen Avrupa yakasındayım ama
Kıbrısla İstanbul bir miAnadolu'ysa bizim ekibe uzak.Buluşma işi için baya uğraşman gerekir.Kıbrıs'ta kötü yola düştün mü? Düşmediysen burda da düşmen zor.
Hala ikna diyor 😱Yok beni onu düzgünce ikna etmenin yolunu bulurum.Siyah saç beyaz ten olursa bir şekilde o işi çözerim.Hayır olmazsa da olmasın napayım, yeter ki düzgün insan olsun.
Kıbrıs'ta Night Cluba gittin miKıbrısla İstanbul bir miUğraşcaz artık anlatırsın bana
Kiz beni kendin gibi namusu düşük mü sandın.ss
Çok da iyi bir şey değilsinKiz beni kendin gibi namusu düşük mü sandın.ss
İstanbul'da ortamına göre değişir işler.Kıbrısla İstanbul bir miUğraşcaz artık anlatırsın bana
Kesinlikle son cümlemde ben de o noktaya parmak bastım zaten.Hala ikna diyor 😱
Kalp güzelliğiyle, huy güzelligiyle dokunsun kalbine. Bırak bu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?