Şimdi değil 4 yıl sonrahee şimdi![]()
Olur korurum ama senin için değil kendim içinŞimdi değil 4 yıl sonra4 yıl boyunca koru namusunu
![]()
Kiz onda namus mu kalmış tüm izmitin dilindeŞimdi değil 4 yıl sonra4 yıl boyunca koru namusunu
![]()
Tühh Allah cezanı versin seninKiz onda namus mu kalmış tüm izmitin dilinde![]()
Herkesle özel çekilmiş videoların varmış tüm şehirdeNasıl bu kadar uydurma gücüne sahipsin şaşıyorum,yok öyle birşey![]()
Yataktan sonra yarışmada da @kerem in altında kalmışsın @serhatt bence bu bir işaret hazır @Harunnn60 da yokken bas alaman hanzosuna nikahı![]()
@mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @xBUGRAx @Dosi @cookies @vadikızı @DarkLegenD @ozgur2113
Biz Harun'la çoktan olduk bile. Herşey için artık çok geç @serhatt'cım.Ona mı kaldım ben elimi sallasam ellisi![]()
HAAHHAH sace gülerim buna,pis yalancıHerkesle özel çekilmiş videoların varmış tüm şehirde![]()
Danke.
Yüz kere söyledim yüz birinci kez söylüyorum,sizinle bi ilgim yok ister yatın ister kalkınBiz Harun'la çoktan olduk bile. Senin için artık çok geç @serhatt'cım.![]()
Bknz: Alfa nedir, belirgin özellikleri nelerdir?Katılabilirim aslında teklif gelirse, buradan @Aserat a mesajı iletelim.Çok bir şey yapacağımı iddia etmiyorum ama uzun uzun yorumlayıp beyin fırtınası ve goy goy yapacağımı iddia edebilirim.
![]()
Belki haklı olabilirsin Alfa yorumu hakkında. Ama çok iddialı değilim de demişim aynı mesajda, biraz tezatlık yok mu sence de?Bknz: Alfa nedir, belirgin özellikleri nelerdir?
Bizim gibi 7/24 forumda olmadığın için tezatlık yok. Soruları bilememen normal olur. Ama paragraflar dizip rakibinin aklını karıştırıp yarışmayı 8'de 4 gibi mânasız bir performans ile kazanabilirsin.Belki haklı olabilirsin Alfa yorumu hakkında. Ama çok iddialı değilim de demişim aynı mesajda, biraz tezatlık yok mu sence de?
Bir de senin gönlünü alacaktım ama vakit geçti arada kaynadı farkındayım, sen de farkındasın değil mi?
Teşekkürler.
Alayım almasına da Dosi kaç gündür ortalarda yok. Sizi 6. bölüme bıraksam daha iyi olur sanki.
Aslında bunu kafamda kurgulamıştım ama sen açığa çıkararak benim yöntemimi ve sırrımı bozdun, beklemiyordum bu vurgunu. Yine de kazanmak her zaman istediğim ve peşinde olduğum şeydir. Her türlü yönteme başvurabilirim, belli olmaz.Bizim gibi 7/24 forumda olmadığın için tezatlık yok. Soruları bilememen normal olur. Ama paragraflar dizip rakibinin aklını karıştırıp yarışmayı 8'de 4 gibi mânasız bir performans ile kazanabilirsin.
Ne gönlü, ne alması? Hatırlamıyorum ama sen yine de al bakalım ahahahaha.
Ben bi yoklayayım onu gelmezse en kötü 6. bölüme bırakırız.Teşekkürler.
Alayım almasına da Dosi kaç gündür ortalarda yok. Sizi 6. bölüme bıraksam daha iyi olur sanki.![]()
Pazarlık işini yerine göre yapmak lazım. Burası gerçekten de tam yeriydi.Sayemde yapımcıyla pazarlık da yapmış oldun.![]()