Sende haklısın,kendisi tam bir baş belasıYani korkmak değil de başıma bela almak istemiyorum diyelim.
Sende haklısın,kendisi tam bir baş belasıYani korkmak değil de başıma bela almak istemiyorum diyelim.
Aaa foruma gelir gelmez ilk senaryolara baktım sonra lafı yeni bitirebildik ilk geldidme akmasam hiç bakacak vakit bulamıcakmısım şimdi gidiyorum .ADetaylı okusan yine 5-10 dakika sürerdi zaten. O kadar vaktin de vardır herhalde.
2 sene önce almışsın normal.
Herkes beğeni atınca ben de beğeni atayım dedimTeşekkürler.Yalnız o beğenileri kalbe çevirirseniz daha makbule geçer.
Yarışmacılar yeni olduğu için fazla zorlamayayım dedim yoksa normalde seni koymazdım o soruya.@xBUGRAx
Teşekkürler arkadaşlar.Ne güzel yazmışım."Hayatın bir görünen yüzü vardır, bir de arka planı. İşte ben o arka planı gördüm. Erken yaşta gördüm bunu ama bu da benim erken olgunlaşmamı sağladı"
Tebrikler @kerem emeğine sağlık @Aserat.
Ben yarıştım ve elendim keşke daha önce söyleseydinDarısı Başına inşallah.
Çatlayın, patlayın. Kazandım işte.Tabi tabi,var bi bokluk
O yüzden gelecek yarışında darısı başına dedim. Yarışırsan tabii.Ben yarıştım ve elendim keşke daha önce söyleseydin
Neyse arkasından daha fazla konuşmayayım şimdi iyice madara eder beni.Sende haklısın,kendisi tam bir baş belası
Şu diss'i bir geri alsan sana zahmet.Ben yarıştım ve elendim keşke daha önce söyleseydin
Küçücük bir hatayı bile 100 kez insanın yüzüne vururum. Bunu en iyi @Harunnn60 bilir.Taktın sen de jokere. Unuttuk işte ne yapalım. Zaten kazandın çemkirmene gerek yok.
Uzatan sensin ama.Küçücük bir hatayı bile 100 kez insanın yüzüne vururum. Bunu en iyi @Harunnn60 bilir.Emeğine sağlık dedik uzatma işte.
Mümkün değil ayar oldum sana .ssŞu diss'i bir geri alsan sana zahmet.
Prensip olarak artık Aserat'ın yarışmalarını ve kanalını boykot ediyorumO yüzden gelecek yarışında darısı başına dedim. Yarışırsan tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?