Sende haklısın,kendisi tam bir baş belasıYani korkmak değil de başıma bela almak istemiyorum diyelim.![]()
Sende haklısın,kendisi tam bir baş belasıYani korkmak değil de başıma bela almak istemiyorum diyelim.![]()
Aaa foruma gelir gelmez ilk senaryolara baktım sonra lafı yeni bitirebildik ilk geldidme akmasam hiç bakacak vakit bulamıcakmısım şimdi gidiyorum .ADetaylı okusan yine 5-10 dakika sürerdi zaten. O kadar vaktin de vardır herhalde.
2 sene önce almışsın normal.![]()
Herkes beğeni atınca ben de beğeni atayım dedimTeşekkürler.Yalnız o beğenileri kalbe çevirirseniz daha makbule geçer.
![]()
Yarışmacılar yeni olduğu için fazla zorlamayayım dedim yoksa normalde seni koymazdım o soruya.@xBUGRAx
Teşekkürler arkadaşlar.Ne güzel yazmışım."Hayatın bir görünen yüzü vardır, bir de arka planı. İşte ben o arka planı gördüm. Erken yaşta gördüm bunu ama bu da benim erken olgunlaşmamı sağladı"
Tebrikler @kerem emeğine sağlık @Aserat.![]()
Ben yarıştım ve elendim keşke daha önce söyleseydinDarısı Başına inşallah.![]()
Çatlayın, patlayın. Kazandım işte.Tabi tabi,var bi bokluk![]()
O yüzden gelecek yarışında darısı başına dedim. Yarışırsan tabii.Ben yarıştım ve elendim keşke daha önce söyleseydin![]()
Neyse arkasından daha fazla konuşmayayım şimdi iyice madara eder beni.Sende haklısın,kendisi tam bir baş belası![]()
Şu diss'i bir geri alsan sana zahmet.Ben yarıştım ve elendim keşke daha önce söyleseydin![]()
Küçücük bir hatayı bile 100 kez insanın yüzüne vururum. Bunu en iyi @Harunnn60 bilir.Taktın sen de jokere. Unuttuk işte ne yapalım. Zaten kazandın çemkirmene gerek yok.![]()
Uzatan sensin ama.Küçücük bir hatayı bile 100 kez insanın yüzüne vururum. Bunu en iyi @Harunnn60 bilir.Emeğine sağlık dedik uzatma işte.
![]()
Mümkün değil ayar oldum sana .ssŞu diss'i bir geri alsan sana zahmet.![]()
Prensip olarak artık Aserat'ın yarışmalarını ve kanalını boykot ediyorumO yüzden gelecek yarışında darısı başına dedim. Yarışırsan tabii.![]()