Nicelik, miktar demek. Fav10'un çevirmeni iş başında. 😎Kanka bence herkes yeni yarışmacı gelmesi ile ilgili sorun yaşamıyor. Üstte de dediğim gibi mesela 6. haftada 2, şimdi 2 kişi falan gelseydi kimse fazla yadırgamazdı. Ama bir anda 5 kişi olduğu için yarışma başa dönmüş duygusu verdi yarışmacılara.
Şu an kalan 10 kişi tam ireli haftalara geldik kafasındaydı ve bir anda böyle gelişme ile böyle tepkiler verilmesi çok doğal. Bence empati kurulunca herkes bizlere hak verebilir. Kendileri de şu an bizim yerimizde olsa aynı tepkiyi verirdi. Çünkü cidden dediğin gibi büyük sürpriz oldu.
Tek sorun bence quantity. Bu sözün türkçesini unutdum.
Yoksa senin emeklerine ve böyle heyacan ve eğlence ile ilgili yeniliklerine laf etmem ve edemem zaten. Muazzam sunuyorsun.
İçerdesin Yusuf, dışardayken izlediğin içerdedesin.Son durum nedir içerde miyiz dışarda mıyız @kerem
Bizde de miqdar ama türkçe de aynı şekilde kullanıldığından emin olamadım.
Bizde de miqdar ama türkçe de aynı şekilde kullanıldığından emin olamadım.
Ay çok havalıyım yine.
Aydınlandım.Nicelik, miktar demek. Fav10'un çevirmeni iş başında. 😎
Baya olaylı olmuş galiba gelişimizİçerdesin Yusuf, dışardayken izlediğin içerdedesin.
Yarın öbür gün Bimden aldığın süt ile pasta yapma görüntülerin ortaya çıkmadan arşivi sil
Bu iyidi bak
Mesajı ben silmedim, silinmiş.Beni alıntılayıp hemen sildin ama okudum o mesajı. Çok mantıksız cümleler yazmışsın gerçekten. “senin tek uğraşın ben olmuşum ama benim tek uğraşım sen değilsin” demen neyin nesi? Ben niye senle uğraşayım? Niye benim tek uğraşım sen olasın? Sevdiğim üyesin de en ufak bir tartışmada böyle şeyler söylemen üzdü açıkçası. Üstelik çirkin üslubun bilmem ne diyorsun ama ben sana küfür mü ettim, hakaret mi ettim? Fikrimi belirttim o kadar.
Olay nasıl sadece bana kaldı onu da anlamıyorum yarışmacıların çoğu itiraz etti zaten. Hiçbir şekilde terbiyesizlik yapmadan yarışmayla ilgili fikirlerimi belirttim ve eleştiride bulundum o kadar. Son kez şunu söylüyorum birileri senle aynı şeyi düşünmüyor diye bu kadar yüklenme üstüne, hele hedef hiç gösterme. Alt tarafı bir yarışma eğlenelim diyorsun ama sen eğlenmiyorsun. @kerem
Yarışmanın ortasında dan diye 5 yeni yarışmacı alınacağına, elenenlerin de katılacağı "2. Şans Haftası" gibi özel hafta düzenlenseydi daha eğlenceli olurdu.
@phoebebuffay çekilince elenen @xemrexxx geri geldi zaten. O yüzden buna ikinci kez başvurmak mantıksız olurdu.Yarışmanın ortasında dan diye 5 yeni yarışmacı alınacağına, elenenlerin de katılacağı "2. Şans Haftası" gibi özel hafta düzenlenseydi daha eğlenceli olurdu.
New Rules yerine Don't Start Now seçmeseydi şuan halen yarışta olurdu. @batuhankaralarSende kendi derdindesin Bi sonra ki sefere yine geleceksin zaten. Hiç yarışmamış kişilere hak tanımak istemişler
New Rules yerine Don't Start Now seçmeseydi şuan halen yarışta olurdu. @batuhankaralar