TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Kanka bence herkes yeni yarışmacı gelmesi ile ilgili sorun yaşamıyor. Üstte de dediğim gibi mesela 6. haftada 2, şimdi 2 kişi falan gelseydi kimse fazla yadırgamazdı. Ama bir anda 5 kişi olduğu için yarışma başa dönmüş duygusu verdi yarışmacılara.

Şu an kalan 10 kişi tam ireli haftalara geldik kafasındaydı ve bir anda böyle gelişme ile böyle tepkiler verilmesi çok doğal. Bence empati kurulunca herkes bizlere hak verebilir. Kendileri de şu an bizim yerimizde olsa aynı tepkiyi verirdi. Çünkü cidden dediğin gibi büyük sürpriz oldu. :A

Tek sorun bence quantity. Bu sözün türkçesini unutdum. :A

Yoksa senin emeklerine ve böyle heyacan ve eğlence ile ilgili yeniliklerine laf etmem ve edemem zaten. Muazzam sunuyorsun. :bhr:
Nicelik, miktar demek. :A Fav10'un çevirmeni iş başında. 😎

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Yarın öbür gün Bimden aldığın süt ile pasta yapma görüntülerin ortaya çıkmadan arşivi sil:A
20200419_032120.jpg

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Beni alıntılayıp hemen sildin ama okudum o mesajı. Çok mantıksız cümleler yazmışsın gerçekten. “senin tek uğraşın ben olmuşum ama benim tek uğraşım sen değilsin” demen neyin nesi? Ben niye senle uğraşayım? Niye benim tek uğraşım sen olasın? Sevdiğim üyesin de en ufak bir tartışmada böyle şeyler söylemen üzdü açıkçası. Üstelik çirkin üslubun bilmem ne diyorsun ama ben sana küfür mü ettim, hakaret mi ettim? Fikrimi belirttim o kadar.

Olay nasıl sadece bana kaldı onu da anlamıyorum yarışmacıların çoğu itiraz etti zaten. Hiçbir şekilde terbiyesizlik yapmadan yarışmayla ilgili fikirlerimi belirttim ve eleştiride bulundum o kadar. Son kez şunu söylüyorum birileri senle aynı şeyi düşünmüyor diye bu kadar yüklenme üstüne, hele hedef hiç gösterme. Alt tarafı bir yarışma eğlenelim diyorsun ama sen eğlenmiyorsun. @kerem

Yarışmanın konusuna bakınca tartışmaları okudum yarışma karışmış bazı üyeler tartışmış anladığım kadarıyla çok üzücü :(

Beni alıntılayıp hemen sildin ama okudum o mesajı. Çok mantıksız cümleler yazmışsın gerçekten. “senin tek uğraşın ben olmuşum ama benim tek uğraşım sen değilsin” demen neyin nesi? Ben niye senle uğraşayım? Niye benim tek uğraşım sen olasın? Sevdiğim üyesin de en ufak bir tartışmada böyle şeyler söylemen üzdü açıkçası. Üstelik çirkin üslubun bilmem ne diyorsun ama ben sana küfür mü ettim, hakaret mi ettim? Fikrimi belirttim o kadar.

Olay nasıl sadece bana kaldı onu da anlamıyorum yarışmacıların çoğu itiraz etti zaten. Hiçbir şekilde terbiyesizlik yapmadan yarışmayla ilgili fikirlerimi belirttim ve eleştiride bulundum o kadar. Son kez şunu söylüyorum birileri senle aynı şeyi düşünmüyor diye bu kadar yüklenme üstüne, hele hedef hiç gösterme. Alt tarafı bir yarışma eğlenelim diyorsun ama sen eğlenmiyorsun. @kerem
Mesajı ben silmedim, silinmiş. :)

Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum bir sorunun varsa özelden sorabilirsin ve sana gereken her şeyi açıklarım her zamanki gibi. Üslubun hoş değildi ve bu konuda seni iki kere uyardım. O konuda hayal kırıklığına uğradım. İyi geceler. :)

Güzel bir iyileştirme hem bazı şarkılara haksizlik oluyordu az yarışmacıdan dolayı şimdi daha da zorlanacagim hoşgeldiniz arkadaşlar

• Beğendim
Reactions: kerem
Yarışmanın ortasında dan diye 5 yeni yarışmacı alınacağına, elenenlerin de katılacağı "2. Şans Haftası" gibi özel hafta düzenlenseydi daha eğlenceli olurdu.

Sende kendi derdindesin:A Bi sonra ki sefere yine geleceksin zaten. Hiç yarışmamış kişilere hak tanımak istemişler :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961