TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Tepkiler olabilir arkadaşlar ama kimse kendine haksızlık olarak görmemeli. Sonuçta bende ya da yarışmaya yarışmacı olarak katılan arkadaşlarım da juriydi ve yarışmanın bir parçasıydık aslında. Hatta final puani alanlar 8 hafta boyunca bizden daha şanslı. Biz keyifli olsun diye katıldık renk katmak için sonuçta forumda kendi aramızda yaptığımız bir yarışma bu. @kerem'in de niyeti bu eğlenceyi daha uzun süre tutabilmek. Bence gerekenden fazla olumsuz tepki göstermişsiniz. Kabul eden herkesi de haksızlık eden kişiler olarak görmemelisiniz, emek falan deniyor ama alt tarafı sarki seciyorsunuz yani sanki dünyayı kurtarıyoruz. :F @mrt-06 @bazinga @Ahmed @Özgür haksızlık olarak görüyorsanız da arkadaşlar 1 verin gerekirse bana sorun değil yani ben rahatsız olmam şahsen. :A

@Çiğdem @eskici @sokak sanati başarılar dilerim. :Z Benim de haberim yoktu sürpriz oldu bana da. :Z
Birbirimize sahip çıkalım ilk haftalık malum bizim puanımız yok :A :A :A @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx sizden puanda alabilsek keşke :A :A :A @kerem

Tepkiler olabilir arkadaşlar ama kimse kendine haksızlık olarak görmemeli. Sonuçta bende ya da yarışmaya yarışmacı olarak katılan arkadaşlarım da juriydi ve yarışmanın bir parçasıydık aslında. Hatta final puani alanlar 8 hafta boyunca bizden daha şanslı. Biz keyifli olsun diye katıldık renk katmak için sonuçta forumda kendi aramızda yaptığımız bir yarışma bu. @kerem'in de niyeti bu eğlenceyi daha uzun süre tutabilmek. Bence gerekenden fazla olumsuz tepki göstermişsiniz. Kabul eden herkesi de haksızlık eden kişiler olarak görmemelisiniz, emek falan deniyor ama alt tarafı sarki seciyorsunuz yani sanki dünyayı kurtarıyoruz. :F @mrt-06 @bazinga @Ahmed @Özgür haksızlık olarak görüyorsanız da arkadaşlar 1 verin gerekirse bana sorun değil yani ben rahatsız olmam şahsen. :A

@Çiğdem @eskici @sokak sanati başarılar dilerim. :Z Benim de haberim yoktu sürpriz oldu bana da. :Z
Sitemim sana değil aşkım, hayata. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion

Bana niye başarılar diliyorsun. Ben yokum:A @MayısKralı var:Z

• Güldürdün
@MayısKralı @Silinmiş Üye @Forumdash @Çiğdem @eskici hepinize başarılar diliyorum. Özellikle Çiğdem'i görmek sevindirdi.:Z

@dreamy ve dedesi aynı anda yarışmada olacak. Nostalji keyfi:A

@Silinmiş Üye @eskici Hepsi Benim'de iyi puan vermezseniz cezanızı keserim:A
@Yiğitt @mrt-06 @Bully ayrı sevinmiştir geçen ağzımızdan kaçırıyorduk :A

Gerçi kazanma şansımız yok puansız basladık ama benim için anlamı başkaydı biliyorsunuz ve eğlenelim bol bol :bhr::bhr::bhr:

Konudaki arkadaşlarımızı seviyorum tenzil ederim ama bu dünya üzerinde hiçbir yarışmada görülmemiş bir şey. Zaten 11 kişi kalmıştı bu sezon bittikten sonra yeni yarışmacılarla devam edilebilirdi. Bu şekilde hem elenen arkadaşlara haksızlık olacak hemde kalanların heyecanı kalmamış olacak. :D Birde kimseye sorulmadan bu karar verilmesi yanlış.
Belki benim hedefim yarı final? :A

O zaman hiç bitirmeyelim yarışmayı sonsuza dek birilerini ekleyelim rekabet güçlü olsun. :A
Üçüncü ya da beşinci hafta olsa neyse ama 8.haftaya gelmişiz her hafta için ayrı ayrı uğraşıyoruz. MS’deki gibi şarkıcımız yok evet ama yine de bunu sürpriz diye açıklamak saçma bence. Yarışmacı sayısı azalmıştı ve final puanı için belki daha yüksek şansım varken şimdi yarışmacı sayısı arttı ve o şans da azaldı ayrıca. :F
Arkadaşlar yarışmanın haklarını ilk @MayısKralı aldı ve bu formatı MS'den ayıran en büyük etken belirli bir şarkıcıya bağlı kalınmadığı için yarışmanın nispeten MS'den 3 hafta daha fazla uzun olabileceğiydi. Dediğim gibi bu yarışmanın 2. sezonundayız ve böyle değişikliklerin yer alması gayet doğal. Survivor'da bile elenen yarışmacıların yerine sonradan dahil olan yarışmacılar var ve bunu nile bile dünya üzerinde hiçbir yarışmada görülmemiş demekle mübaala yaptığınızın farkında değilsiniz sanırım.

Biz elenen yarışmacıları geri getirmedik, yarışmaya yeni yüzler getirdik ve bu başka yarışmaların formatında da sıklıkla görülen bir şey.

Siz tabii ki 7 hafta boyunca yarıştınız ve bunu oy kullanan herkes çok iyi biliyor zaten. Yarışmaya yeni yüzler dahil ederek sizlere ne gibi haksızlık yapıldığını hala anlamış değilim. 7 hafta boyunca yarıştınız ve en düşük puanları almadığınız için 8. haftaya kadar final puanlarınızı toplayarak geldiniz. Geriye 10 yarışmacı kalmışken böyle bir adımı atmak en doğrusu olurdu keza aranızda en azından 3. ve 4. hafta dahil edilseydi ses etmezdim diyen oldu. Bende bir yarışmaya ha 4. haftada ha 8. haftadan yarışmacı dahil edilmesinin farkını sormak istiyorum.

Dediğim gibi bu yarışma bir MusicSurvivor değil, burada değişiklikler olacak ki bu yarışmanın oradan bir farkı olsun. Zaten her hafta en kötü olan eleneceği için haftaya bu beşliden biri elenirse bu da kalan 10 yarışnacının ömrünü uzatmış oluyor. Bir de bu yönden bakın. :)

Ben sizin bunu bunu bu kadar büyütmek yerine yeni yarışmacı aekadaşlarınıza hoşgeldiniz demenizi yeğlerdim ve de öyle düşünmüştüm. :)

• Beğendim
Eklemek istiyorum; bu yarışmaya en büyük emeği veren benim. Siz sadece her hafta bir şarkı seçiyorsunuz, recabından oylamasına kadar tut her şeye çok büyük keyifle ve zaman harcayarak emek veriyorum. Sadece bizim birazcık eğlenmemiz için. Kaldı ki konseptleri bile ankete sunuyorken böyle tepkiler almak beni gerçekten üzdü ve yıprattı. Eğer gerçekten haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız yarışmayı iptal edebilirim, benim için bir sıkıntı yok. En büyük emeği veren benim sonuçta zaman da kazanmış olurum hem. :) @Ahmed @bazinga @Yiğitt @mrt-06 @Özgür @-potterhead- @dreamy @xBUGRAx @denizz19 @xemrexxx

Eklemek istiyorum; bu yarışmaya en büyük emeği veren benim. Siz sadece her hafta bir şarkı seçiyorsunuz, recabından oylamasına kadar tut her şeye çok büyük keyifle ve zaman harcayarak emek veriyorum. Sadece bizim birazcık eğlenmemiz için. Kaldı ki konseptleri bile ankete sunuyorken böyle tepkiler almak beni gerçekten üzdü ve yıprattı. Eğer gerçekten haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız yarışmayı iptal edebilirim, benim için bir sıkıntı yok. En büyük emeği veren benim sonuçta zaman da kazanmış olurum hem. :) @Ahmed @bazinga @Yiğitt @mrt-06 @Özgür @-potterhead- @dreamy @xBUGRAx @denizz19 @xemrexxx
kız noldu bu mağdur ayaklarına yatmaya başladı 😱 başımıza daş yağacak 😱

• Güldürdün
Reactions: alperuz and kerem
Arkadaşlar yarışmanın haklarını ilk @MayısKralı aldı ve bu formatı MS'den ayıran en büyük etken belirli bir şarkıcıya bağlı kalınmadığı için yarışmanın nispeten MS'den 3 hafta daha fazla uzun olabileceğiydi. Dediğim gibi bu yarışmanın 2. sezonundayız ve böyle değişikliklerin yer alması gayet doğal. Survivor'da bile elenen yarışmacıların yerine sonradan dahil olan yarışmacılar var ve bunu nile bile dünya üzerinde hiçbir yarışmada görülmemiş demekle mübaala yaptığınızın farkında değilsiniz sanırım.

Biz elenen yarışmacıları geri getirmedik, yarışmaya yeni yüzler getirdik ve bu başka yarışmaların formatında da sıklıkla görülen bir şey.

Siz tabii ki 7 hafta boyunca yarıştınız ve bunu oy kullanan herkes çok iyi biliyor zaten. Yarışmaya yeni yüzler dahil ederek sizlere ne gibi haksızlık yapıldığını hala anlamış değilim. 7 hafta boyunca yarıştınız ve en düşük puanları almadığınız için 8. haftaya kadar final puanlarınızı toplayarak geldiniz. Geriye 10 yarışmacı kalmışken böyle bir adımı atmak en doğrusu olurdu keza aranızda en azından 3. ve 4. hafta dahil edilseydi ses etmezdim diyen oldu. Bende bir yarışmaya ha 4. haftada ha 8. haftadan yarışmacı dahil edilmesinin farkını sormak istiyorum.

Dediğim gibi bu yarışma bir MusicSurvivor değil, burada değişiklikler olacak ki bu yarışmanın oradan bir farkı olsun. Zaten her hafta en kötü olan eleneceği için haftaya bu beşliden biri elenirse bu da kalan 10 yarışnacının ömrünü uzatmış oluyor. Bir de bu yönden bakın. :)

Ben sizin bunu bunu bu kadar büyütmek yerine yeni yarışmacı aekadaşlarınıza hoşgeldiniz demenizi yeğlerdim ve de öyle düşünmüştüm. :)
Kanka bence herkes yeni yarışmacı gelmesi ile ilgili sorun yaşamıyor. Üstte de dediğim gibi mesela 6. haftada 2, şimdi 2 kişi falan gelseydi kimse fazla yadırgamazdı. Ama bir anda 5 kişi olduğu için yarışma başa dönmüş duygusu verdi yarışmacılara.

Şu an kalan 10 kişi tam ireli haftalara geldik kafasındaydı ve bir anda böyle gelişme ile böyle tepkiler verilmesi çok doğal. Bence empati kurulunca herkes bizlere hak verebilir. Kendileri de şu an bizim yerimizde olsa aynı tepkiyi verirdi. Çünkü cidden dediğin gibi büyük sürpriz oldu. :A

Tek sorun bence quantity. Bu sözün türkçesini unutdum. :A

Yoksa senin emeklerine ve böyle heyacan ve eğlence ile ilgili yeniliklerine laf etmem ve edemem zaten. Muazzam sunuyorsun. :bhr:

Yeni yarışmacılara hoş geldiklerini, onlara lafımın olmadığını söyledim zaten. O mesajımı görmeyip üstünde bir iki satır üstünde yazdığım üçüncü-beşinci haftayı görüp işine geldiği gibi cevaplama bence ben sebeplerini net bir şekilde açıkladım. Burada benlik tek sıkıntı eğer bu durum başından belliyse yarışmacılara da tıpkı MS’deki gibi şu hafta şu değişiklik ya da yenilik olacak diye söylenir. Ben burada başka şeyler arıyorum. Program zaten elinizde oyuncak gibi her hafta başka birinde kafanıza göre garip konseptler belirleyip 2-3 saat sonra yenilerini açıyordunuz birkaç hafta önce.

Ayrıca tekrarlıyorum yeni gelen arkadaşların hiçbirine değil sitemim. Hepimiz fikirlerimizi belirtebiliriz. Survivor’u örnek veriyorsun ama Survivor’da sakatlananın yerine yeni yarışmacı gelir. Yani Acun çıkıp da arkadaşlar size sürprizimiz var bu hafta 5 yarışmacı getirdik demez. :F

Son olarak niye illa MS’den bi farkı olsun diye uğraşıyorsunuz ki? Sürekli örnek veriyorsunuz ama bu zaten başlı başına MS’den ayrı konseptte bir yarışma. İstediğiniz kadar yenilik getirin bu yeniliklerden önce de farklıydı MS’den.

Senin hepimizden çok emek verdiğini biliyoruz zaten aksini düşünen yoktur konuyu buralara çekmen yanlış. En büyük emek sende evet ve elimizden geldiğince de emek verdiğin yarışmaya yorumlarla destek oluyoruz. Mesele yarışmayı iptal etmen değil oralara çekme. Sadece en başından madem belli bize de söylenebilir diyoruz. :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961