Arkadaşlar yarışmanın haklarını ilk
@MayısKralı aldı ve bu formatı MS'den ayıran en büyük etken belirli bir şarkıcıya bağlı kalınmadığı için yarışmanın nispeten MS'den 3 hafta daha fazla uzun olabileceğiydi. Dediğim gibi bu yarışmanın 2. sezonundayız ve böyle değişikliklerin yer alması gayet doğal. Survivor'da bile elenen yarışmacıların yerine sonradan dahil olan yarışmacılar var ve bunu nile bile dünya üzerinde hiçbir yarışmada görülmemiş demekle mübaala yaptığınızın farkında değilsiniz sanırım.
Biz elenen yarışmacıları geri getirmedik, yarışmaya yeni yüzler getirdik ve bu başka yarışmaların formatında da sıklıkla görülen bir şey.
Siz tabii ki 7 hafta boyunca yarıştınız ve bunu oy kullanan herkes çok iyi biliyor zaten. Yarışmaya yeni yüzler dahil ederek sizlere ne gibi haksızlık yapıldığını hala anlamış değilim. 7 hafta boyunca yarıştınız ve en düşük puanları almadığınız için 8. haftaya kadar final puanlarınızı toplayarak geldiniz. Geriye 10 yarışmacı kalmışken böyle bir adımı atmak en doğrusu olurdu keza aranızda en azından 3. ve 4. hafta dahil edilseydi ses etmezdim diyen oldu. Bende bir yarışmaya ha 4. haftada ha 8. haftadan yarışmacı dahil edilmesinin farkını sormak istiyorum.
Dediğim gibi bu yarışma bir MusicSurvivor değil, burada değişiklikler olacak ki bu yarışmanın oradan bir farkı olsun. Zaten her hafta en kötü olan eleneceği için haftaya bu beşliden biri elenirse bu da kalan 10 yarışnacının ömrünü uzatmış oluyor. Bir de bu yönden bakın.
Ben sizin bunu bunu bu kadar büyütmek yerine yeni yarışmacı aekadaşlarınıza hoşgeldiniz demenizi yeğlerdim ve de öyle düşünmüştüm.