TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Kerem'in niyeti iyi kesinlikle ama karşı çıkanların da haklılık payı yok değil. Herkes baştaki kurallara göre bir planlama yapıyor sonuçta. Atıyorum yarışma normal seyrinde devam etse 15 mayısta bitecek olsun uzadığı için şimdi 1 haziranda bitecek diyelim. Yarışmanın başında olan bir kişi de 20 mayıstan sonra işi çıktı ve foruma giremeyecek durumda olursa yarışma uzadığı için yarışmadan çekilmek zorunda olacak.
Yarışmaya yeni katılan kişiler yanlış anlamasın durumun onlarla alakası yok fakat ben her zaman ortada bir yarış varken kuralın değişmemesi tarafındayım. Bu sezon biter yeni sezon daha erken başlar bir şekilde ayarlanır fakat ben şu anda karşı çıkan taraftayım şahsi olarak.

• Beğendim
Reactions: kerem

Matematiksel düşünürek durumun haksızlık olmadığını, aslında senin için avantaj olduğunu anlayabilirsin. Şöyle anlatayım, sen önümüzdeki hafta sonuncu olarak elenirsen ben olmasam da eleneceksin. Yani yeni yarışmacılar senin ömrünü kısaltmaz ama eğer yeni gelen yarışmacı elenirse o senin yarışmadaki ömrünü uzatır. Final puanı olarak da yeni gelenlere göre avantajlısın zaten. @Özgür @kerem

Adil bir forum için ben de varım. :Z

Sen de var mısın @Billy Kane kardeşim? :A

• Güldürdün
Reactions: Billy Kane
  • Güldürdün
Reactions: Ahmed
Yönetimde kalmak için iyi yoldasın vallahi, bayılıyorum sana aşko :A
Ohoo iyi ki elenmişim yoksa böyle saçmalığı kabullenemezdim. :A

Hadi sen de evet de. :A

960x505-evet-ruzgari-1485382843319.jpg

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Matematiksel düşünürek durumun haksızlık olmadığını, aslında senin için avantaj olduğunu anlayabilirsin. Şöyle anlatayım, sen önümüzdeki hafta sonuncu olarak elenirsen ben olmasam da eleneceksin. Yani yeni yarışmacılar senin ömrünü kısaltmaz ama eğer yeni gelen yarışmacı elenirse o senin yarışmadaki ömrünü uzatır. Final puanı olarak da yeni gelenlere göre avantajlısın zaten. @Özgür @kerem

@Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. hesabım gayet mantıklı değil mi? Sonuncu olan eski yarışmacı, 5 yarışmacı olmasa da sonuncu olacak, olsa da sonuncu olacak. Ama sonuncu olan yeni yarışmacıysa, eski yarışmacı belki elenecekti ama yarışmaya devam edecek. Neresi haksızlık?

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
@Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. hesabım gayet mantıklı değil mi? Sonuncu olan eski yarışmacı, 5 yarışmacı olmasa da sonuncu olacak, olsada. Ama sonuncu olan yeni yarışmacıysa, eski yarışmacı belki elenecekti ama yarışmaya devam edecek. Neresi haksızlık?

Senin gibi düşünüyorum ama iki durumda da avantaj ve dezavantaj var. Halk oylaması galiba herkesi tatmin edecek en makul çözüm.:X

• Beğendim
Reactions: MayısKralı
@Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. hesabım gayet mantıklı değil mi? Sonuncu olan eski yarışmacı, 5 yarışmacı olmasa da sonuncu olacak, olsada. Ama sonuncu olan yeni yarışmacıysa, eski yarışmacı belki elenecekti ama yarışmaya devam edecek. Neresi haksızlık?
Dünden beri diyorum canım, sorun yeni kişilerin gelmesi değil. Bir anda 5 kişinin gelmesi. Kademeli olmalı idi yarışmacı alımı. Böyle pat diye oldu diye, ben dahil çoğu kişi karşı çıktı. Kimse beklemiyordu ve empati kurulunca karşı çıkanlar da haklı. Buni anlamak gerekli.

• Beğendim
Reactions: MayısKralı
Dünden beri diyorum canım, sorun yeni kişilerin gelmesi değil. Bir anda 5 kişinin gelmesi. Kademeli olmalı idi yarışmacı alımı. Böyle pat diye oldu diye, ben dahil çoğu kişi karşı çıktı. Kimse beklemiyordu ve empati kurulunca karşı çıkanlar da haklı. Buni anlamak gerekli.

2 yarışmacı 2 yarışmacı şeklinde alınabilir evet. Ama bir sey değişmeyecek ne kadar erken o kadar iyi aslında. :X

@Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. hesabım gayet mantıklı değil mi? Sonuncu olan eski yarışmacı, 5 yarışmacı olmasa da sonuncu olacak, olsa da sonuncu olacak. Ama sonuncu olan yeni yarışmacıysa, eski yarışmacı belki elenecekti ama yarışmaya devam edecek. Neresi haksızlık?
Rakip sayı arttı ve daha uzun devam edecek. Psikolojik olarak 5 hafta geriye gitmiş gibi olacaklar.

Böyle bir kararın yarışmacılara söylenmeden alınması hiç bir şekilde bana asaletli gelmiyor. :(

Matematiksel olarak konuşuyorum bu saçma karar alınmadan önce eğer 8. haftada elenseydim yarışmayı 10. olarak noktalayacaktım. Şimdi yarışmayı 10. sırada bitirmek için 5 haftayı daha kazasız belasız atlatmam gerekecek. :)

Şimdi mesela bu hafta yeni katılan arkadaşlar sonuncu olarak elenseler bile yarışmayı 6 haftada başarılı olan @S.G.A.T. 'ın önünde tamamlamış olacaklar.

Ben kendim için düşünmüyorum bir şekilde yine atlatırım 5 haftayı. Sadece olayı aşırı mantıksız buluyorum ve bu nedenle bir parçası olmak istemiyorum.