Keith Long
Favori Üye
@kerem in içinden Nihat Özdemir çıktıBence forumda bomba patlat. Şuan tam sırası
Bu sezon yok saysın @kerem @sokak sanati
@kerem in içinden Nihat Özdemir çıktıBence forumda bomba patlat. Şuan tam sırası
Oluşan haksız duruma boyun eğmeme kararı aldım, yarışmadan çekiliyorum. Yarışmanın geri kalanında yarışmacı veya jüri olarak varlığımı sürdürmeyeceğim.
Herkese de aynı şekilde boykot etmelerini tavsiye ediyorum.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
Adil bir forum için ben de varım.Oluşan haksız duruma boyun eğmeme kararı aldım, yarışmadan çekiliyorum. Yarışmanın geri kalanında yarışmacı veya jüri olarak varlığımı sürdürmeyeceğim.
Herkese de aynı şekilde boykot etmelerini tavsiye ediyorum.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
@Çiğdem iyi geçinmemiz şart oldu, artık 1-leri basmazsın umarım.
@Silinmiş Üye aşkım hep iyi puanlar verdin, oylamalarım zamanı hep aklımda olacak.
@eskici ve @Forumdash çok sürpriz oldunuz siz.
@MayısKralı bu hafta puan kırdığın üçün küsüm sana..
Hepinize hoşgeldin diyorum.
Yönetimde kalmak için iyi yoldasın vallahi, bayılıyorum sana aşko
Evet ilk kısımdan recap alsan tam verirdim demiştin bit.ch.Sen miydin o. 😱
Evet ilk kısımdan recap alsan tam verirdim demiştin bit.ch.
Ohoo iyi ki elenmişim yoksa böyle saçmalığı kabullenemezdim.Yönetimde kalmak için iyi yoldasın vallahi, bayılıyorum sana aşko
Yönetimde kalmak için iyi yoldasın vallahi, bayılıyorum sana aşko
Matematiksel düşünürek durumun haksızlık olmadığını, aslında senin için avantaj olduğunu anlayabilirsin. Şöyle anlatayım, sen önümüzdeki hafta sonuncu olarak elenirsen ben olmasam da eleneceksin. Yani yeni yarışmacılar senin ömrünü kısaltmaz ama eğer yeni gelen yarışmacı elenirse o senin yarışmadaki ömrünü uzatır. Final puanı olarak da yeni gelenlere göre avantajlısın zaten. @Özgür @kerem
Biz HAKLIDAN YANAYIZ, GÜÇLÜDEN YANA DEĞİLİZ...Ohoo iyi ki elenmişim yoksa böyle saçmalığı kabullenemezdim.
Hadi sen de evet de.
Bayılıyorum @S.G.A.T. a laf sokmaya, her hareketi ofsayt olduğu için günde 5 kere bozuyorum arkadaşı.Bu nasıl mesajı yaa. Krize girdim
Dünden beri diyorum canım, sorun yeni kişilerin gelmesi değil. Bir anda 5 kişinin gelmesi. Kademeli olmalı idi yarışmacı alımı. Böyle pat diye oldu diye, ben dahil çoğu kişi karşı çıktı. Kimse beklemiyordu ve empati kurulunca karşı çıkanlar da haklı. Buni anlamak gerekli.
Dünden beri diyorum canım, sorun yeni kişilerin gelmesi değil. Bir anda 5 kişinin gelmesi. Kademeli olmalı idi yarışmacı alımı. Böyle pat diye oldu diye, ben dahil çoğu kişi karşı çıktı. Kimse beklemiyordu ve empati kurulunca karşı çıkanlar da haklı. Buni anlamak gerekli.
Rakip sayı arttı ve daha uzun devam edecek. Psikolojik olarak 5 hafta geriye gitmiş gibi olacaklar.
Matematiksel olarak konuşuyorum bu saçma karar alınmadan önce eğer 8. haftada elenseydim yarışmayı 10. olarak noktalayacaktım. Şimdi yarışmayı 10. sırada bitirmek için 5 haftayı daha kazasız belasız atlatmam gerekecek.Matematiksel düşünürek durumun haksızlık olmadığını, aslında senin için avantaj olduğunu anlayabilirsin. Şöyle anlatayım, sen önümüzdeki hafta sonuncu olarak elenirsen ben olmasam da eleneceksin. Yani yeni yarışmacılar senin ömrünü kısaltmaz ama eğer yeni gelen yarışmacı elenirse o senin yarışmadaki ömrünü uzatır. Final puanı olarak da yeni gelenlere göre avantajlısın zaten. @Özgür @kerem
Kime göre antidemokratik? Hem sen elendin gittin sana ne oluyor? Dikkat çekip popülerliğini artırmaya çalışıyorsun gibi geldi bana. @sokak sanatiGüçlü olan yarışmacılara söz hakkı tanımadan kendi başına antidemokratik karar verenler olmuyor mu canım?
Kime göre antidemokratik? Hem sen elendin gittin sana ne oluyor? Dikkat çekip popülerliğini artırmaya çalışıyorsun gibi geldi bana. @sokak sanati