Ben ve @Bully dahil olsak şampiyon ve finalist belli olacağı için bence de yarışmacılar sessiz kalmazdı. Müzik yarışmalarında en çok final görmüş iki kişiyiz
Bakarım cnm bir kaç konuda goygoy dönünce diğerleirne henüz bakamadık halıyleYok o cevap sana değildi zaten ama görürsün diye tahmin etmiştim
Bir de Freud yorum konusu mu ne vardı, oraya da bakarsın
Eğlenirdik ama senin sundun yarısmada var teselliAynen ya karşılıklı oynardık yaktı beni fifty
bende liseyi bitirdiğimde mi oks sınavından sonra mı gittim kaşa eski foçadan @BullyDoğru yazın çekilmez orda maçlar, futbolcular için zor.
Ben tatil yapmayı severim Antalya'da ama bu yaz nasip olmayacak gibi
Zaten eğlence dısında gelmiceksen gelmemen daha ıyıBen ve @Bully dahil olsak şampiyon ve finalist belli olacağı için bence de yarışmacılar sessiz kalmazdı. Müzik yarışmalarında en çok final görmüş iki kişiyizOlayın seyrini değiştirmek istemedik. @xBUGRAx @bazinga @dreamy @mrt-06 @Ahmed gibi bu başarıya ulaşamamış yada az ulaşmış kişilere bıraktık ortamı. Yoksa teklif geldi yani
Evet diğerlerine de şans tanımak istedik.. Haksız rekabet olmasın diye..Ben ve @Bully dahil olsak şampiyon ve finalist belli olacağı için bence de yarışmacılar sessiz kalmazdı. Müzik yarışmalarında en çok final görmüş iki kişiyizOlayın seyrini değiştirmek istemedik. @xBUGRAx @bazinga @dreamy @mrt-06 @Ahmed gibi bu başarıya ulaşamamış yada az ulaşmış kişilere bıraktık ortamı. Yoksa teklif geldi yani
Evet hep sunduğun için yarışmacı olmuyordun. Bir yarışmayı kazanmayı kesinlikle hak ediyorsun. Kazanmasını istediğim 3 kişiden biri sensin.Eğlenirdik ama senin sundun yarısmada var teselliBen sunuculuk döneminde hiç yarısmıyordum 5 yıldır biliyorsun ikisi olmuyor aynı anda
Maskeni yırtarım senin
Kıracam ben onun bacaklarını
MS 2016 dan beridir sunucuydum sadece , bu yarışma son yarışmamdı 1 finalim Burcu Güneşle 2015 te varEvet hep sunduğun için yarışmacı olmuyordun. Bir yarışmayı kazanmayı kesinlikle hak ediyorsun. Kazanmasını istediğim 3 kişiden biri sensin.
@sokak sanati a dedim zaten eğleneceksen katıl hırsınla geleceksen katılma diyeEvet diğerlerine de şans tanımak istedik.. Haksız rekabet olmasın diye..
Ne hikmetse sarki yarismalarinda cok hirslaniyormus, aman aman uzak dur dedim.@sokak sanati a dedim zaten eğleneceksen katıl hırsınla geleceksen katılma diye@kerem
Senide uğraşmaz diye tahmin etmiştim hemen hemen düşündüklerimin aynılarını söyledin
Gökhan Türkmenle şampiyon olmasaydı artık forumu yakardı @BullyNe hikmetse sarki yarismalarinda cok hirslaniyormus, aman aman uzak dur dedim.
Basroller ölmez, kimler öldü ben hala icerdeyim.
İnanmış gibi yapalım.Ben ve @Bully dahil olsak şampiyon ve finalist belli olacağı için bence de yarışmacılar sessiz kalmazdı. Müzik yarışmalarında en çok final görmüş iki kişiyizOlayın seyrini değiştirmek istemedik. @xBUGRAx @bazinga @dreamy @mrt-06 @Ahmed gibi bu başarıya ulaşamamış yada az ulaşmış kişilere bıraktık ortamı. Yoksa teklif geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?