Elenmişti zaten, @phoebebuffay ın çekilmesi üzerine geri döndü yarışmaya Anketi o kazandı, ben ona oy vermemiştim. ss
Yine 10 bacağı üstüne düştü demek @xemrexxx @kerembenim elememi bekliyor .ss @xemrexxx
Ama onsuzda eğlence olmazdı @Forumdash
Elenmişti zaten, @phoebebuffay ın çekilmesi üzerine geri döndü yarışmaya Anketi o kazandı, ben ona oy vermemiştim. ss
Yine 10 bacağı üstüne düştü demek @xemrexxx @kerembenim elememi bekliyor .ss @xemrexxx
Sende tam elenecek zamanı buldun
Evet @phoebebuffay 3. haftada cekilince diger üclüyü ankete sunduk, yoksa 80'ler konseptinde sutlamistik @xemrexxx'yi. @ÇiğdemElenmişti zaten, @phoebebuffay ın çekilmesi üzerine geri döndü yarışmaya Anketi o kazandı, ben ona oy vermemiştim. ss
Kim yabancıyla gelirse desteğim onunla
@xemrexxx kalması daha iyi oldu keşke @Bully @sokak sanati da olsaydı ama onlar zaten ben yokken burdaydı isteseler katılırlardı şuan böyle olmaalarınıda anlyıorum az kafalarını dinlesinler bu stres suan onlara gelmez .AEvet @phoebebuffay 3. haftada cekilince diger üclüyü ankete sunduk, yoksa 80'ler konseptinde sutlamistik @xemrexxx'yi. @Çiğdem
Icine sinen sarkiyi sec, kimseye bagli kalma bence. Yabanci secersen yerlilerin arasinda isildarsin.Yerli seçeceğim tamam. Konseptler yabancı olmadan bana huzur yok.
Bu konunun 10.sayfasına git, orda hem sana cevap var, hem de neden yarışmak istemediğinin cevabı var@xemrexxx kalması daha iyi oldu keşke @Bully @sokak sanati da olsaydı ama onlar zaten ben yokken burdaydı isteseler katılırlardı şuan böyle olmaalarınıda anlyıorum az kafalarını dinlesinler bu stres suan onlara gelmez .A
@Bully ilk sezon sampiyon olmus, @sokak sanati hirs küpü zaten. Onu dahil etseydim yarismacilar izin vermezdi bence.@xemrexxx kalması daha iyi oldu keşke @Bully @sokak sanati da olsaydı ama onlar zaten ben yokken burdaydı isteseler katılırlardı şuan böyle olmaalarınıda anlyıorum az kafalarını dinlesinler bu stres suan onlara gelmez .A
haziranda maçlar antalyada seyircisiz @BullyBu konunun 10.sayfasına git, orda hem sana cevap var, hem de neden yarışmak istemediğinin cevabı var
Bu var @keremBen de çok sevindim canım, iyi olacaktır evet senin adına.
Sizler de hoşgeldiniz. @Forumdash @eskici @Silinmiş Üye @MayısKralı
Aşağı yukarı @sokak sanati @Bully düşüncelerini tahmin ettim zaten@Bully ilk sezon sampiyon olmus, @sokak sanati hirs küpü zaten. Onu dahil etseydim yarismacilar izin vermezdi bence.
Doydum artık şampiyonluklara, canım istemiyor yarışmak.
Hemen üstünde de bu mesaj vardı
Aynen ya karşılıklı oynardık yaktı beni fiftySende tam elenecek zamanı buldun
diğer yarışmada iki ateş arasında kaldım umarım başıma dert açmaz @S.G.A.T. @kerem i vurdurtabilirim virüse rağmen bu hamleden önce bana sorsaydı @S.G.A.T. la beraberAşağı yukarı @sokak sanati @Bully düşüncelerini tahmin ettim zaten
Aynen adil bir yarış olmazdı kesinlikle Gökhan Türkmen - Ariana finali gibi kan gövdeyi götürebilirdi biz de yarışsak@Bully ilk sezon sampiyon olmus, @sokak sanati hirs küpü zaten. Onu dahil etseydim yarismacilar izin vermezdi bence.
Sanırım yine kaçırdık bir kaç mesajını @keremHemen üstünde de bu mesaj vardı
Yok o cevap sana değildi zaten ama görürsün diye tahmin etmiştimSanırım yine kaçırdık bir kaç mesajını @kerem
Ama senin katılmamanı zaten ben tahmin ettim görmemede çok gerek yok
Doğru yazın çekilmez orda maçlar, futbolcular için zor.antalya ne alaka ben oraya gittim çok sıcak oluyor @Bully