Maskeli Fedai
Favori Üye
KaosAşko Yiyin birbirinizi. Biz akbabalar olarak bekliyoruz @alperuz
KaosAşko Yiyin birbirinizi. Biz akbabalar olarak bekliyoruz @alperuz
Sanki 1000 üye var da popüler olacağız. 10-15 kişiyiz zaten.Kime göre antidemokratik? Hem sen elendin gittin sana ne oluyor? Dikkat çekip popülerliğini artırmaya çalışıyorsun gibi geldi bana. @sokak sanati
Ben aslında Ozan'ın yerine yarışabilirim.
Oy kullanmamıştım.. Bu lafından sonra karda bir şeyler netleştiSen git sağda solda küfür et.
Oy kullanmamıştım.. Bu lafından sonra karda bir şeyler netleşti
Dediğim gibi benim şampiyonluk gibi bir amacım yok, ben eğlenmeye giriyorum. Yarışma ne kadar uzarsa iyi, eğlenip gülüyoruz. Haksızlık yok bence, neden diye sorarsan belli bir şarkıcı seçmedik ki şarkımız da azalmadı. Benim için bir şey değişmedi yani.Sanki 1000 üye var da popüler olacağız. 10-15 kişiyiz zaten.
Daha dün elendim ve forumdaki gündem buydu. Adaletli bir karar olmadığını sen de farkındasın da geri vites yapmamak için uğraşıyorsun gibi. Neyse artık. Akşama oylama var, bekliyorum.
Ben aslında Ozan'ın yerine yarışabilirim.
Dediğim gibi benim şampiyonluk gibi bir amacım yok, ben eğlenmeye giriyorum. Yarışma ne kadar uzarsa iyi, eğlenip gülüyoruz. Haksızlık yok bence, neden diye sorarsan belli bir şarkıcı seçmedik ki şarkımız da azalmadı. Benim için bir şey değişmedi yani.
Akşama biz de seni boykot edip katılmayalım, güzel fikir. @sokak sanati
1 haftaya eleneceksin zaten nesine uğraşıyorsun.Ben aslında Ozan'ın yerine yarışabilirim.
Matematiksel olarak konuşuyorum bu saçma karar alınmadan önce eğer 8. haftada elenseydim yarışmayı 10. olarak noktalayacaktım. Şimdi yarışmayı 10. sırada bitirmek için 5 haftayı daha kazasız belasız atlatmam gerekecek.
Şimdi mesela bu hafta yeni katılan arkadaşlar sonuncu olarak elenseler bile yarışmayı 6 haftada başarılı olan @S.G.A.T. 'ın önünde tamamlamış olacaklar.
Ben kendim için düşünmüyorum bir şekilde yine atlatırım 5 haftayı. Sadece olayı aşırı mantıksız buluyorum ve bu nedenle bir parçası olmak istemiyorum.
Hatırlanıp hatırlanmaması mesele değil ki.Sıralama kaldığı hafta sayısına göre de yapılabilir, kimse MusicSurvivor X.Sezon 10.yarışmasını hatırlamıyor, ama şampiyonlar her zaman hatırlanıyor.
Hatırlanıp hatırlanmaması mesele değil ki.
Finalistler de hatırlanıyor. O zaman şöyle ifade edeyim finale çıkmak için yeni katılan yarışmacıların 7 hafta daha az strese girmesi gerekecek. Diğer bir deyişle buradaki yarışmacılar 7 hafta boyunca boşuna kürek çektiler. Final puanı demeyin final puanı çok küçük ve finale çıkmak için önemsiz bir faktör.
Bundan sonraki yarışmalarda beni 10. haftadan sonra davet edin o zaman. İlk haftalarda ne diye uğraşayım boşuna.
2 gün önce kullandımSen hepsi benim oyunu kullandın mi
Bu arada yorumlarımı ben silmedim tatsızlık olmaması adına yönetim sildi. Dün bana bir şahıs tarafından yapılan bu korkunç girişimi unutmayacağım. Bir insanın başka insanlarla arası bozulsun diye etiketleyip "bak bak Atacan da böyle diyor" demek gerçekten korkunç bir davranış. Üstelik ben eleştirimi yapıp konuyu uzatmadım bile, oyuna girmiştim forumdan çıkmıştım. Oyuna ara verdiğim zamanda foruma girdiğimde karşımda "Yaa bak bak Atacan da böyle düşünüyor" deyip benim forumdaki arkadaşlarımla aramı bozmak istedi bu şahıs, başarılı da oldu. Dün sinirden elim titredi, baş ağrısından 4'e kadar yatamadım.. Neyse ki gerçekler başka, hallettik. Fakat bu davranışı unutmayacağım.
LÜTFEN BU AÇIKLAMAM SİLİNMESİN ÇÜNKÜ BU ŞAHSIN AÇIKLAMA MESAJI KONUDA DURUYOR.
Doydum artık şampiyonluklara, canım istemiyor yarışmak.
Ben de çok sevindim canım, iyi olacaktır evet senin adına.Aaa tşşk ederim özellikle bazı şeylerden dolayı bu fırsatın doğmus olmasına çok sevindim siz anlarsınız @Bully @mrt-06 Size hani geçende @sokak sanati ile yanlıs yere demiştikya buydu süpriz olsun diye @kerem söylemeyin dedi özellikle benim açımdan çok iyi oldu çünkü çünküsünü biliyorsunuz zaten @serhatt @xemrexxx
@eskici @Forumdash @Silinmiş Üye @MayısKralı sizleri şimdi öğrendim hoşgeldiniz sizde bizleri şuan öğrendiniz sanırım,ramazanda eğlenelim