TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Aşağı yukarı @sokak sanati @Bully düşüncelerini tahmin ettim zaten :A

Ben ve @Bully dahil olsak şampiyon ve finalist belli olacağı için bence de yarışmacılar sessiz kalmazdı. Müzik yarışmalarında en çok final görmüş iki kişiyiz:A Olayın seyrini değiştirmek istemedik. @xBUGRAx @bazinga @dreamy @mrt-06 @Ahmed gibi bu başarıya ulaşamamış yada az ulaşmış kişilere bıraktık ortamı. Yoksa teklif geldi yani:A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Çiğdem
Ben ve @Bully dahil olsak şampiyon ve finalist belli olacağı için bence de yarışmacılar sessiz kalmazdı. Müzik yarışmalarında en çok final görmüş iki kişiyiz:A Olayın seyrini değiştirmek istemedik. @xBUGRAx @bazinga @dreamy @mrt-06 @Ahmed gibi bu başarıya ulaşamamış yada az ulaşmış kişilere bıraktık ortamı. Yoksa teklif geldi yani:A
Zaten eğlence dısında gelmiceksen gelmemen daha ıyı :A @Bully de artık uğraşamaz :A

zaten final puanunuzda olmucanda size stres baslardı bana fark etmiyor siz jurilikten devam edin biraz belki sonrakılere :A :A :A

Evet diğerlerine de şans tanımak istedik.. Haksız rekabet olmasın diye..

Eğlenirdik ama senin sundun yarısmada var teselli :A Ben sunuculuk döneminde hiç yarısmıyordum 5 yıldır biliyorsun ikisi olmuyor aynı anda :A
Evet hep sunduğun için yarışmacı olmuyordun. Bir yarışmayı kazanmayı kesinlikle hak ediyorsun. Kazanmasını istediğim 3 kişiden biri sensin. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Evet hep sunduğun için yarışmacı olmuyordun. Bir yarışmayı kazanmayı kesinlikle hak ediyorsun. Kazanmasını istediğim 3 kişiden biri sensin. :A
MS 2016 dan beridir sunucuydum sadece , bu yarışma son yarışmamdı 1 finalim Burcu Güneşle 2015 te var :A

Ama burada bizim puanımız yok tamamen eğlence amaçlı düşüüyrum senin yarışmanda oldu gibi , zaten diğer amaçlarım olsa ben katılmam gerek yok :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Olmamış
Reactions: sokak sanati