Elenmişti zaten, @phoebebuffay ın çekilmesi üzerine geri döndü yarışmayaAnketi o kazandı, ben ona oy vermemiştim. ss
Yine 10 bacağı üstüne düştü demek @xemrexxxbenim elememi bekliyor .ss @xemrexxx
Ama onsuzda eğlence olmazdı
Elenmişti zaten, @phoebebuffay ın çekilmesi üzerine geri döndü yarışmayaAnketi o kazandı, ben ona oy vermemiştim. ss
Yine 10 bacağı üstüne düştü demek @xemrexxxbenim elememi bekliyor .ss @xemrexxx
Sende tam elenecek zamanı buldun
Evet @phoebebuffay 3. haftada cekilince diger üclüyü ankete sunduk, yoksa 80'ler konseptinde sutlamistik @xemrexxx'yi.Elenmişti zaten, @phoebebuffay ın çekilmesi üzerine geri döndü yarışmayaAnketi o kazandı, ben ona oy vermemiştim. ss
Kim yabancıyla gelirse desteğim onunla
@xemrexxx kalması daha iyi oldu keşke @Bully @sokak sanati da olsaydı ama onlar zaten ben yokken burdaydı isteseler katılırlardı şuan böyle olmaalarınıda anlyıorum az kafalarını dinlesinler bu stres suan onlara gelmezEvet @phoebebuffay 3. haftada cekilince diger üclüyü ankete sunduk, yoksa 80'ler konseptinde sutlamistik @xemrexxx'yi.@Çiğdem
Icine sinen sarkiyi sec, kimseye bagli kalma bence.Yerli seçeceğim tamam. Konseptler yabancı olmadan bana huzur yok.![]()
Bu konunun 10.sayfasına git, orda hem sana cevap var, hem de neden yarışmak istemediğinin cevabı var@xemrexxx kalması daha iyi oldu keşke @Bully @sokak sanati da olsaydı ama onlar zaten ben yokken burdaydı isteseler katılırlardı şuan böyle olmaalarınıda anlyıorum az kafalarını dinlesinler bu stres suan onlara gelmez![]()
.A
@Bully ilk sezon sampiyon olmus, @sokak sanati hirs küpü zaten.@xemrexxx kalması daha iyi oldu keşke @Bully @sokak sanati da olsaydı ama onlar zaten ben yokken burdaydı isteseler katılırlardı şuan böyle olmaalarınıda anlyıorum az kafalarını dinlesinler bu stres suan onlara gelmez![]()
.A
haziranda maçlar antalyada seyircisiz @BullyBu konunun 10.sayfasına git, orda hem sana cevap var, hem de neden yarışmak istemediğinin cevabı var![]()
Bu var @keremBen de çok sevindim canım, iyi olacaktır evet senin adına.
Sizler de hoşgeldiniz.@Forumdash @eskici @Silinmiş Üye @MayısKralı
Aşağı yukarı @sokak sanati @Bully düşüncelerini tahmin ettim zaten@Bully ilk sezon sampiyon olmus, @sokak sanati hirs küpü zaten.Onu dahil etseydim yarismacilar izin vermezdi bence.
![]()
Doydum artık şampiyonluklara, canım istemiyor yarışmak.![]()
Hemen üstünde de bu mesaj vardı
Aynen ya karşılıklı oynardık yaktı beni fiftySende tam elenecek zamanı buldun![]()
Aynen adil bir yarış olmazdı kesinlikle@Bully ilk sezon sampiyon olmus, @sokak sanati hirs küpü zaten.Onu dahil etseydim yarismacilar izin vermezdi bence.
![]()
Sanırım yine kaçırdık bir kaç mesajınıHemen üstünde de bu mesaj vardı![]()
Yok o cevap sana değildi zaten ama görürsün diye tahmin etmiştimSanırım yine kaçırdık bir kaç mesajını![]()
![]()
@kerem
Ama senin katılmamanı zaten ben tahmin ettim görmemede çok gerek yok![]()
![]()
![]()
Doğru yazın çekilmez orda maçlar, futbolcular için zor.antalya ne alaka ben oraya gittim çok sıcak oluyor @Bully