Dur bakalım geldik mi daha belli değilBen de çok sevindim canım, iyi olacaktır evet senin adına.
Sizler de hoşgeldiniz.@Forumdash @eskici @Silinmiş Üye @MayısKralı
Dur bakalım geldik mi daha belli değilBen de çok sevindim canım, iyi olacaktır evet senin adına.
Anlaşacağız gibi sanki burada.Hoşbulduk Kaan'ım.Ben geldiğime göre artık 1 vereceğin kisiyi bulmak da zorlanmazsın.
Olsun ben hoşgeldinimi diyeyim de.Dur bakalım geldik mi daha belli değil
Hoşbulduk diyeyim o zaman ben deOlsun ben hoşgeldinimi diyeyim de.Sonrası hayırlısı artık.
O degil de iftira atiyor bana, ben sen Sampiyon oldun diye katilmazsin diye düsündüm. @Çiğdem'e sor.Doydum artık şampiyonluklara, canım istemiyor yarışmak.
Olayi yarismacilara sorup onlarin görüsüne bagli hareket edecegiz, sorunu bugün cözdük sayilir. Yarin verilen kararlari aciklayip ona göre hareket edecegiz.Kerem'in niyeti iyi kesinlikle ama karşı çıkanların da haklılık payı yok değil. Herkes baştaki kurallara göre bir planlama yapıyor sonuçta. Atıyorum yarışma normal seyrinde devam etse 15 mayısta bitecek olsun uzadığı için şimdi 1 haziranda bitecek diyelim. Yarışmanın başında olan bir kişi de 20 mayıstan sonra işi çıktı ve foruma giremeyecek durumda olursa yarışma uzadığı için yarışmadan çekilmek zorunda olacak.
Yarışmaya yeni katılan kişiler yanlış anlamasın durumun onlarla alakası yok fakat ben her zaman ortada bir yarış varken kuralın değişmemesi tarafındayım. Bu sezon biter yeni sezon daha erken başlar bir şekilde ayarlanır fakat ben şu anda karşı çıkan taraftayım şahsi olarak.
TşklerBen de çok sevindim canım, iyi olacaktır evet senin adına.
TşklerUzun ömurlu olacağimi sanmıyorum. @kerem in iyi niyetini geri cevirmek istemedim için kabul ettim. Yoksa bu tur yarişmalara katılmıyorum biliyorsunuz
Durun bakalim daha hic bir sey belli degil, özelden size gereken aciklamayi yaptim. Yarin belli olacak her sey. Ona göre kendinizi her seye hazirlayin.Takılıyorum zaten.İlk hafta HB'deki sahneme de iyi vermiştin.Bu haftaki de aynı ayardaydı aslında sahnenin verdiği duygu ve oyunculuklar yönünden.Neyse nazar boncuğu olsun telafi edilecek.
Biliyorum.O degil de iftira atiyor bana, ben sen Sampiyon oldun diye katilmazsin diye düsündüm. @Çiğdem'e sor.
Sonuc herkesin içine sinsin de önemli değil nolduguDurun bakalim daha hic bir sey belli degil, özelden size gereken aciklamayi yaptim. Yarin belli olacak her sey. Ona göre kendinizi her seye hazirlayin.
Sen yarismaci takviyesi hakkinda ne düsünüyorsun?
Orta yolu bulduğunuza sevindimOlayi yarismacilara sorup onlarin görüsüne bagli hareket edecegiz, sorunu bugün cözdük sayilir. Yarin verilen kararlari aciklayip ona göre hareket edecegiz.
Dedigim gibi burada benim niyetim cok iyiydi aslinda, biz kimsenin asla böyle tepkiler verecegini hesaba katmadik ama 2-3 üye olsa dahi katmaliymisiz demek ki. O yüzden ortak bir noktada bulustuk ve söz yarismacilara kaldi. Böylece sorun hallolmus olacak.
Aklinca intikam almaya calisiyorsun.Reytingin yok diye çağırmamış işte@kerem
Ne intikamiAklinca intikam almaya calisiyorsun.
Dünün intikami sevgili Ahmet Burak Bey.Ne intikami
Benim ismimde Ahmet yokDünün intikami sevgili Ahmet Burak Bey.
Yine ne yaptılar sana..Yine ben kötü oldum.@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?