TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Kerem'in niyeti iyi kesinlikle ama karşı çıkanların da haklılık payı yok değil. Herkes baştaki kurallara göre bir planlama yapıyor sonuçta. Atıyorum yarışma normal seyrinde devam etse 15 mayısta bitecek olsun uzadığı için şimdi 1 haziranda bitecek diyelim. Yarışmanın başında olan bir kişi de 20 mayıstan sonra işi çıktı ve foruma giremeyecek durumda olursa yarışma uzadığı için yarışmadan çekilmek zorunda olacak.
Yarışmaya yeni katılan kişiler yanlış anlamasın durumun onlarla alakası yok fakat ben her zaman ortada bir yarış varken kuralın değişmemesi tarafındayım. Bu sezon biter yeni sezon daha erken başlar bir şekilde ayarlanır fakat ben şu anda karşı çıkan taraftayım şahsi olarak.
Olayi yarismacilara sorup onlarin görüsüne bagli hareket edecegiz, sorunu bugün cözdük sayilir. Yarin verilen kararlari aciklayip ona göre hareket edecegiz. :D

Dedigim gibi burada benim niyetim cok iyiydi aslinda, biz kimsenin asla böyle tepkiler verecegini hesaba katmadik ama 2-3 üye olsa dahi katmaliymisiz demek ki. O yüzden ortak bir noktada bulustuk ve söz yarismacilara kaldi. Böylece sorun hallolmus olacak. :D

• Beğendim
Reactions: Bully and kerem
Tşkler:bhr: Uzun ömurlu olacağimi sanmıyorum. @kerem in iyi niyetini geri cevirmek istemedim için kabul ettim. Yoksa bu tur yarişmalara katılmıyorum biliyorsunuz :X
Takılıyorum zaten. :A İlk hafta HB'deki sahneme de iyi vermiştin. :Z Bu haftaki de aynı ayardaydı aslında sahnenin verdiği duygu ve oyunculuklar yönünden. :( Neyse nazar boncuğu olsun telafi edilecek. :Z
Durun bakalim daha hic bir sey belli degil, özelden size gereken aciklamayi yaptim. Yarin belli olacak her sey. Ona göre kendinizi her seye hazirlayin. :X

Olayi yarismacilara sorup onlarin görüsüne bagli hareket edecegiz, sorunu bugün cözdük sayilir. Yarin verilen kararlari aciklayip ona göre hareket edecegiz. :D

Dedigim gibi burada benim niyetim cok iyiydi aslinda, biz kimsenin asla böyle tepkiler verecegini hesaba katmadik ama 2-3 üye olsa dahi katmaliymisiz demek ki. O yüzden ortak bir noktada bulustuk ve söz yarismacilara kaldi. Böylece sorun hallolmus olacak. :D
Orta yolu bulduğunuza sevindim :)

• Beğendim
Reactions: kerem

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961