TVen Bu Şarkı Benim 9. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Evlilik Temalı Şarkılar

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Temalı Şarkılar

• Yabancı Rock Müzik

• Türk Sanat Müziği

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
24:00 kadar gönderme süresi oluyordu değilmi cnm aklımda çok seçenek var önce diğerleri bir kapışsınlar seçsinler ondan sonra karar vericem ben sakin kafayla
Evet ablacım 2 saatlik bir düşünme, gönderme süresi var.

Evet ablacım 2 saatlik bir düşünme, gönderme süresi var.
Ozaman millet seçtikten sonra karar vericem ben hiç kapısıcak havamda değilim ama yukarıda bir değerlendirme yaptım 10.hafta 2 elemeye zor konseptler kalıyor ne yapacaz bakalım

Ozaman millet seçtikten sonra karar vericem ben hiç kapısıcak havamda değilim ama yukarıda bir değerlendirme yaptım 10.hafta 2 elemeye zor konseptler kalıyor ne yapacaz bakalım
Mustafa Sandal'da ısrar etmiyceksin herhalde.

İşte herkes burdan baksın, emeğine sağlık ablacım.
genelde burada oy vericeklerin çoğu oylamıs o anketleride yanı buradan oy vericekler hangi şarkıyı oylamıs diye bakılabilir yılların en çarpıcı şarkılarıda ayrı ayrı mevcut aaa bu arada 2 program sahibi olarak güçlerimizi birleştirdik ayoll

Aynen oylamalarda bu anket sonuçlarına bakılır artık kim neye vermiş neyi beğenmiş gibisinden.

Aynen oylamalarda bu anket sonuçlarına bakılır artık kim neye vermiş neyi beğenmiş gibisinden.
çok seçenek var en son değerlendirmek en mantıklısı gibi geliyor bana şuan milleti önce bir kapıştıralım ayoll

Oh be Karadeniz'den kurtuluyoruz umarım haftaya Sıla şıkkı geri döner

2000'li yılların hemen her Şarkısı şahanedir ama ben kendime şahane bir şarkıyı seçtim.

Verdigim oy birsey degistirmedi ama karadeniz dedim bende.
Herkese bol sans

Kafamdaki 2 şarkıyı kaparlarsa yine kalacam ortada.

ŞARKI SEÇİMLERİ BAŞLADI...!
SON RECAP GÖNDERME BU GECE 24.00
(Ne kadar çabuk gönderirseniz videoda daha önde yer alabilirsiniz.)

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @batuhankaralar @MayısKralı @Ahmad @Harunnn60​