Bana niye gelmedi.Gönderdim?
Bana niye gelmedi.Son mesajını bir daha atar mısın rica etsem.
Tamam atmışsındır da mesaj kutum çok dolunca bazen temizliyorum seninki de arada kaynamış, yani bir daha aynı mesajı atarsan tekrar konuşma kutumuzu görebilirim.Ben ilk gün göndermiştim.
Mesaj kutunun dolma ihtimalidemi var? :OTamam atmışsındır da mesaj kutum çok dolunca bazen temizliyorum seninki de arada kaynamış, yani bir daha aynı mesajı atarsan tekrar konuşma kutumuzu görebilirim.Şuan müsait değilsen yarın atarsın.
Yani dolmadan kastım çok fazla kutu olunca bazı kullanmadıklarımı siliyorum.Mesaj kutunun dolma ihtimalidemi var? :O
bunu sadece adminlermi yapabiliyor ? bir ara ben kökten silmek istediklerim olduda becerememiştimYani dolmadan kastım çok fazla kutu olunca bazı kullanmadıklarımı siliyorum.
Kökten silmek için "gelen mesajları kabul etme" seçeneğine bascan.bunu sadece adminlermi yapabiliyor ? bir ara ben kökten silmek istediklerim olduda becerememiştimaylar önce
baskasinin baslattiği mesajdada yapiliyormu bu?gerci ben 1 kere becermistim ismini vermiyeyim bir üyeyle kavgaliykenKökten silmek için "gelen mesajları kabul etme" seçeneğine bascan.Sen de yapabilirsin...
İyi ki becerememişsin o zaman.baskasinin baslattiği mesajdada yapiliyormu bu?gerci ben 1 kere becermistim ismini vermiyeyim bir üyeyle kavgaliykenönce kabul et kismini unutmustum geri geldi mesaj sonra birseyler yaptim gitmisti
sonra barıştık
@MayısKralı buldum tamamdır, göndermene gerek kalmadı.Ben ilk gün göndermiştim.
yok yok becerdim sonradan ve biz aylarca mesajlasmadik ama konularda yavas yavas konusmaya baslamistik fakat sonrasinda Öm ye tasinmadi eski samimi muhabbetİyi ki becerememişsin o zaman.
Bu arada şu "ÖM"ü ilk başlarda anlamamıştım, sonradan özel mesaj dediğini anladım.yok yok becerdim sonradan ve biz aylarca mesajlasmadik ama konularda yavas yavas konusmaya baslamistik fakat sonrasinda Öm ye tasinmadi eski samimi muhabbet
ben bi soğudummu zaman alır eskiye dönmek
Genelde mobil oldugum icin kisa yaziyomBu arada şu "ÖM"ü ilk başlarda anlamamıştım, sonradan özel mesaj dediğini anladım.
Genelde mobil oldugum icin kisa yaziyom
ben konulari bile mobilken aciyorumbu arada dun 10bin oldumda 160 mesaji gectik yine 24 saateyarinda senin yarisma var, bu hafta ara koyamayacagim galiba foruma
Olur illaki ama artik habersiz gidecemKoyma koymaa bırakmıyorum senii
Olur illaki ama artik habersiz gidecem
Merak edecek bir durum yok, buralarda yoksam bilki kafa dinlemek icindir. Benim gidislerim keyfi gidisler. Haber vermemissem ve 10 gun gecerse bilki ozaman basima birsey gelmistirHayır sakınnn habersiz gideyim demeee çok merak ederim bak
Merak edecek bir durum yok, buralarda yoksam bilki kafa dinlemek icindir. Benim gidislerim keyfi gidisler. Haber vermemissem ve 10 gun gecerse bilki ozaman basima birsey gelmistirYani 10 gun uzeri ayriliklarimda haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?