Zeybek sevilmez mi ya.ankarayı sevmemde ankara havasını severim karadeniz müziğide tam benliktir hareketli şarkılarda oturduğum yerden her tarafım oynarkendimi zaptedemem ? en nefret ettiğim hava ise zeybek havasıdır yerde karınca ezmemek için adımları yarım saatte bir yere vururlar yainsanın hayattan umudu kesmesine yol açan bir havadır
oy vermesemde hepsini kontrol edip değerlendiriyorum@destere Sıla Afitap nasıl buldun neyse Zaten oy vermiyon
Birazdan çıkarıyorum az kaldı.oy vermesemde hepsini kontrol edip değerlendiriyorumrecepler çıktıysa baştan sona bir kurcalayayım şarkıları
Sana az şekerli bir kahve yapayım Afitapoy vermesemde hepsini kontrol edip değerlendiriyorumrecepler çıktıysa baştan sona bir kurcalayayım şarkıları
zaten afitap için recebide beklemeye gerek yokta yinede dostlar alışverişte görsün misali bir recebi kurcalamakta fayda varSana az şekerli bir kahve yapayım Afitap
o sarkiyla gelmiyor galibaben oy veremiyorum ama sen en azından tam puanını eraya ver benim yokluğumu hissettirme
gelmesin gelse zaten sıkıntıya düşerdimo sarkiyla gelmiyor galiba
Onuda çok beğenmedimgelmesin gelse zaten sıkıntıya düşerdimoysa şimdi afitap geliyormuş sıla nın afitap ı desteklersin artık benim yerime
tamam mesaj alinmistirbu vatandaşıda pek sevmiyorumyorum yapsam zaten yerin dibine batıracağım vatandaşı
SON OY GÖNDERME TARİHİ: SALI 19.00
Telif nedeniyle videoya eklenmedi;
(Recap; 1:33-3:03) - batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
VİDEO İLE AYNI SIRALI (Oylarken Nickleri Silmeyiniz)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım)
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak)
Bully (Buray - Sen Sevda Mısın)
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat)
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır)
Ahmad (Simge - Yankı)
denizz19 (Sıla - Afitap)
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @destere @dreamy @tolgab
@Çiğdem- oklavanla konuya teşrifini bekliyoruzrecebi tek tek inceleyip oylarımı verdim hayırlı ve uğurlu olsun@dosimosi oy verirken benden kopya çekebilirsin gönül rahatlığıyla
Sıla - Afitap = 20 PUAN
İrem Derici- Evlenmene bak = 18 Puan
Gülşen - bangır bangır = 16 puan
Simge - yankı = 14 puan
Sıla - Yan benimle = 12 puan
Ayla çelik - bağdat = 10 puan
sandalye - ben olsaydım = 1 puan (yani bir puan aslında sıfırda işte ayıp olmasın diye bir puan dedik)
Burğu - sen sevdamısın = 1 puan klipteki kız güzel ama burğu batırmış ortalığı)
recebi tek tek inceleyip oylarımı verdim hayırlı ve uğurlu olsun@dosimosi oy verirken benden kopya çekebilirsin gönül rahatlığıyla
Sıla - Afitap = 20 PUAN
İrem Derici- Evlenmene bak = 18 Puan
Gülşen - bangır bangır = 16 puan
Simge - yankı = 14 puan
Sıla - Yan benimle = 12 puan
Ayla çelik - bağdat = 10 puan
sandalye - ben olsaydım = 1 puan (yani bir puan aslında sıfırda işte ayıp olmasın diye bir puan dedik)
Burğu - sen sevdamısın = 1 puan klipteki kız güzel ama burğu batırmış ortalığı)
Söylenecek söz yok gerçekten ayoll @destere@Çiğdem- oklavanla konuya teşrifini bekliyoruz
Burğu ne be
@Çiğdem- inşallah bu etiket gider
Aman kim takar onun objektiflikten uzak oylarını
cadolozlarla savası iyi beceririm benAman kim takar onun objektiflikten uzak oylarını
Cadalozların arasında 2 erkek sanatçıyla kalmışız sahip çıkmamız lazım birbirimize
Sana güveniyorumcadolozlarla savası iyi beceririm ben
çok zor hafta olmuş ama diğer yarışanların korkması gereken seçimler bizde bence
sen atlatırsın zaten ama mustinin antileri kapalı gözle oylamaz inş gerçi şarkımız antilerinde kayıtsız kalamayacağı bir kalitede ama şıkır şıkıra gelen sonucları henüz unutmadıkSana güveniyorum
Musti - Buray koalisyonu haftayı en iyi şekilde atlatacak inşallah
İnşallah hakkını verirler şarkınınsen atlatırsın zaten ama mustinin antileri kapalı gözle oylamaz inş gerçi şarkımız antilerinde kayıtsız kalamayacağı bir kalitede ama şıkır şıkıra gelen sonucları henüz unutmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?