Harika banada uyuyor.Salı olacak zaten 22.00'da olmaz 21.00 gibi başlarız çünkü ertesi günü çok erken saatte dersim var. Geceye kalamam. .ss
Seç de gönder artık Youtube yükleyip çıkcam, keza @denizz19 senin de dizin bitmiş.Recap için Youtube'un altını üstüne getiriyorum
Beni her zaman dinle diyorum sana.@Harunnn60 sen dediğine geldim en sonda kanka, reeldeki yazın olan olaylarda olanların aynısını yapdım galiba.
bende bir çoğunu beğenemedimŞöyle genel olarak bir baktım da şarkıların hepsi birbirinden berbat, bu hafta bol bol 1 puan dağıtacağım
Abla bugün sende de bir beğenmemezlik hakimbende bir çoğunu beğenemedimama 1 gelirmi bakacam
Senin şarkın muhtemelen klipte olamayacak gibi Sıla şarkıları teliften dolayı sesini alıyorlar sen yine de gönder tabi.Yolluyorum hemen
Aynen o zaman Recap kısmına ihtiyaç Yok hepsini dinlesinler de kalite görsünlerSenin şarkın muhtemelen klipte olamayacak gibi Sıla şarkıları teliften dolayı sesini alıyorlar sen yine de gönder tabi.
Zevkime göre sarkılar sunmadinAbla bugün sende de bir beğenmemezlik hakim
muhteşem gelmişsin yılın transferini gerçekleştirmişsin yüz milyar oyum olsa era ya feda olsun yalnız oy veremiyorum sadece seyretmekle yetineceğim
ben oy veremiyorum ama sen en azından tam puanını eraya ver benim yokluğumu hissettirmebunu @destere paylasmisti profilimde
Finalde oy kullanacak mısın peki?ben oy veremiyorum ama sen en azından tam puanını eraya ver benim yokluğumu hissettirme
finalde konsept benlik olursa kullanacağım umarım finallere ankara havası düşerFinalde oy kullanacak mısın peki?
Sen de ne Ankara aşığı çıktın.finalde konsept benlik olursa kullanacağım umarım finallere ankara havası düşer
ankarayı sevmemde ankara havasını severim karadeniz müziğide tam benliktir hareketli şarkılarda oturduğum yerden her tarafım oynarSen de ne Ankara aşığı çıktın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?