dur daha elenmezsen fazla gelir. sansina baska konsept geldi seçemedinHhahah 3 tane seçebildim şuana kadar az bence
Alt tarafı videoyu atıp aralığını yazcan ne dizi koliksin.Dizi bitiyor tamam son sahne
Ben Can kulağıyla dinlemeliyim biliyorsun müzik adamıyım benAlt tarafı videoyu atıp aralığını yazcan ne dizi koliksin.
Bolluk içinde yokluk yaşamış gibisinSon kararım, artık yatıcam.Herkese başarılar, elensem de güzel bir seçimle eleneyim.
Recap: 00.55 - 2.00 @mrt-06
Bu hafta türkçe pek içime sinmedi.Ben Can kulağıyla dinlemeliyim biliyorsun müzik adamıyım ben
Bolluk içinde yokluk yaşamış gibisin
Benden çok bir şey bekleme Yalnız Türk şarkılar çok iyi. Ama Mor ile gelsen işler değişirBu hafta türkçe pek içime sinmedi.
Uff elenmem heralde, buna oy verilmezmi.
Peki peki zaten artık ilk haftalardaki gibi değil mübarek 17 kişiydik.Ben Can kulağıyla dinlemeliyim biliyorsun müzik adamıyım ben
Bolluk içinde yokluk yaşamış gibisin
Uff ya yine kafam karıştı.Benden çok bir şey bekleme Yalnız Türk şarkılar çok iyi. Ama Mor ile gelsen işler değişir
Salı olacak zaten 22.00'da olmaz 21.00 gibi başlarız çünkü ertesi günü çok erken saatte dersim var. Geceye kalamam. .ss@mrt-06 Saliyami olacak oylama ? Pazartesi yada Sali ise 21e ayarlayabilirsen tüm program boyunca olurum. 22 olursa 1 saat dururumtabi başka engeller olmazsa
Sıla Hediye tam ya da tama en yakın puanı alır bendenUff ya yine kafam karıştı.
O da güzel
En başından beri İhanetten Geri Kalan ya da Manifesto diyorum sen bilirsin artık.
Hediye seviyorum zaten de.Sıla Hediye tam ya da tama en yakın puanı alır benden
O da güzel
O zaman sen bilirsinHediye seviyorum zaten de.Ama ben diğer haftalar gibi değil ya seçim çok olunca şey oluyor.s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?