TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Ben kimsenin yalakası değilim olmadım olmamda öyle düşünmeye devam ett

Yok Deniz dedi. O cümleden aklı olan herkes "vadikızı benim yalakam.benim istediğimi yapar senin yalakan senin istediğini yaptığı gibi" şeklinde bi çıkarım bulunur. Safa Salağa yatmak iyi kafa yapıyor sende.

Durum 8-7'ye geldi heyecan tavanda
@Doğu Ankara'nın hiç bir şansı kalmadı artık gel Karadeniz'e sen de

@MEnes Sen karadenizlisin zaten memleketine oy vermeyecen de ne yapcan

@Çiğdem- Sen de beni hayal kırıklığına uğrattın. Ailen buraları görse ne der şimdi sana kızımız memleketimiz dururken gitti gavur kızına oy attı diye seni evlatlıktan reddederler valla

Oy toplamamızda yardım et Melek sen de
normalde bırakacaktım ama bir lafına sinir olduğum İçin tekrardan savaş açtım

Olamayan bir şey demedim. Savaş falan yok sen bana özel bir tavırdasın hani hep bana dedigin o o problemim yok seninle lafı var ya aslında yalan şuan gayette ortada yoksa durup dururken Karadenize dönelim demezdin zaten ben laf söylemeden önce bir şeyler planladin böyle de sinsi birisin.

Abandım Karadenize
Bu arada Sıla'ya nolmuş erimiş bitmiş ? @denizz19

@sokak sanati karşısında hiç şansımız yok. O şimdi mahallesindeki Suriyelileri bile foruma üye yapar Rihanna ablamıza ipi göğüsletir

Hepiniz yamuksunuz valla tek düz benim yaa.
İnanmıyorum az önce ankara demesem Dila derim.diyordun şimdi Karadeniz olmuş.😱

Senin de düşmanca tavrın Sıla'ya zaten. Ben de sırf bu sebeple caydım fikrimden. Bu kadar hırs yaptığın için ve tavırların hoşuma gitmediği için değişim yaptım hepsi bu

Senin de düşmanca tavrın Sıla'ya zaten. Ben de sırf bu sebeple caydım fikrimden. Bu kadar hırs yaptığın için ve tavırların hoşuma gitmediği için değişim yaptım hepsi bu

Yine mantığını TV başında unutup yazmışsın. Cümlelerin muhteşem çünkü.
Neyse seninle son tartışmam oldu bu. Hadi kib. Yanılmadığım ortada bu arada..