O zaten yan çarlarından da basmıştır RihannayaRihanna seçilmeli ama.@destere gibi bir yoldaşını yarı yolda bırakma.
Oyununu böyle bozarım. Zaten seçilmezse aynı YY'de yaptığım gibi nah uğrarım konuna.
Sıvacıyı an malayı hazırla aha bak damladı hemenankara havası - sıla ve rihanna arasında kaldım ve tabiki Rihanna dedim
Gelecek hafta derkenGel gelecek hafta Rihanna'yı eleyip önümüzü açalım ne diyorsun kanka
O zaten yan çarlarından da basmıştır RihannayaOya ihtiyacınız olmazMaksat tarafımız belli olsun
Sıvacıyı an malayı hazırla aha bak damladı hemen
rihanna haricinde bir isim yazarsan sıvacılıktan ömür boyu men edilirsinO zaten yan çarlarından da basmıştır RihannayaOya ihtiyacınız olmazMaksat tarafımız belli olsun
Sıvacıyı an malayı hazırla aha bak damladı hemen
Kanka hiç uğraşamam sokak şıllığıylaNiye pes ettin. .ss
rihanna haricinde bir isim yazarsan sıvacılıktan ömür boyu men edilirsin
Klasik müzik ile ankara havaları arasında kaldım (ikileme dikizrihanna haricinde bir isim yazarsan sıvacılıktan ömür boyu men edilirsin
Yani yedinci haftada postalayalım şunu zaten tribal enfeksiyona girmiş salgın yaymasınGelecek hafta derken
Sen oyunu değiştirme başkalarını etkilemeye çalışsınYani yedinci haftada postalayalım şunu zaten tribal enfeksiyona girmiş salgın yaymasın
Ay o destere havucundan ne olacak ateş olsa kendi çapı kadar yer yakarŞöyle masaya yumruğunu vur. Helal olsun destere.
değiştirebiliyorsun oyunu yani geç kalmış sayılmazsınKlasik müzik ile ankara havaları arasında kaldım (ikileme dikiz) Angaralı damarımız kabardı mühürü oyun havalarına bastık la
masaya bu hafta Riri yi oturtacağımŞöyle masaya yumruğunu vur. Helal olsun destere.
Ay o destere havucundan ne olacak ateş olsa kendi çapı kadar yer yakar
Biz tükürdüğümüzü yalamayızdeğiştirebiliyorsun oyunu yani geç kalmış sayılmazsın
masaya bu hafta Riri yi oturtacağım
değiştirebiliyorsun oyunu yani geç kalmış sayılmazsın
masaya bu hafta Riri yi oturtacağım
hhahah ankara havasını sırf sen dedin diye eklemişti @mrt-06ankara havası - sıla ve rihanna arasında kaldım ve tabiki Rihanna dedim
selpakla sil tükürüğü yeterliBiz tükürdüğümüzü yalamayız
@MEnes doğru adresi bulacaktır ona eminimMasacrede yamuk yapmış. Bir Menes kaldı o en ümitsiz vaka zaten senden bana hayır yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?