TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
SILA mı RIHANNA mı? Hangisi daha büyük bir sanatçı yarın 21.00'da belli olacak!

Neyse agresif olup insanlara istediğini vermeyeceğim. Sonuçlarda görüşürüz ama ben bu haftayı unutmayacağım söylüyorum. Hiç bir şekilde iyilik beklemesin bu hafta beni yarı yolda bırakanlar..

Ben RiRi'ye verdim ama sonraki hafta yabancı pop müziki getircez

Neden ki Şevval Sam'ın müzikleri de Karadeniz müzikleri ya da öbür adamın adı neydi unuttum.
tuhaf tuhaf şarkıcılar seçtiler ayoll müzikleride sankı türk sanat müziği türündendi az önceki yolladığım videodakı türden ben dısında seçen olmadı nerdeyse bende başarılı olamadım zaten yine tuhaf şarkıcılar türk sanat müziği gibi müzikli popa yakın şarkılar seçilicek sinirleniyorum sonra ben

Kendi müziklerine haksızlık etme bence hele bir Nayino çalsın ağlayalım birlikte. .ss

Valla bu aralar sabah boş değilim, Anne lobisi hakim olduğu için reyting konusunu da kimse açmıyor 7.haftada görüşelim en iyisi

Eşkıyayı yerrrim olur biter.

Neyse umarım. Fikrin değişir çünkü sevdiğin Rihanna şarkıları var ben biliyorum. Umarım destek olursun sonuçta geçen hafta Sılaya destek oldun sonuç bambaşka çıktı 2..bir şans yerine Rihanna diyebilirdin.

@destere bekliyorum reis ayrıca 3-4 oy topla.
@Doğu umarım Rihanna dersin. 18+ bir hafta bizi bekliyor.

Yarın EDHO'yu överim ben de

@MasacRE- kaliteli müzikten anlıyorsan, Sıla gibi sağlam düşünceli bir insansan oyun Sıla olmalı

@MEnes Sen Sıla seversin bence

Gerçekten bunu yapmak istiyor musun?

Bu arada şimdiden söyliyeyim etiket listesi dışındakilerin oyları geçersiz.

@Doğu Yan Benimleyi düşün derim

Ben Zaten tebrik ederim iyi alan diziyi

Kendi müziklerine haksızlık etme bence hele bir Nayino çalsın ağlayalım birlikte. .ss
cnm otür tarzlar volkan konak gibi sanatçılar karadeniz dısındakı olan pop seven insanlara karadeniz şarkıalrını hitap ettirmek için var ama biz doğuştan laz olanlar bir kemence şow bekliyoruz şununla yarışsam mesala burakıler hemen absak 1-2 puanı ama bizim özümüzdeki karadeniz şarkıları böyledir bunlarla kopuyoruz biz

@Doğu Yan Benimleyi düşün derim

Ben Zaten tebrik ederim iyi alan diziyi

Hayır geçen hafta Sıla vardı bu çaban yoktu benim önüme hep engel olarak geliyorsun sonra sorunum.yok diyorsun. Gerçekten sorunun yok mu?
Çünkü ben bunu yapacağımı 1 haftadır söylüyorum çünkü Rihannanin doğum günü ve yapmak istiyorum şuan gerçekten engel olmak istiyor musun?

@yatutarsa Gülşen'den sonra en sevdiğin 2.sanatçı olan Sıla'ya bir el at canım

@Aserat Hayat Şarkısında o kadar Sıla Şarkısı çaldı bence sırf bu sebeple vermelisin oy.

@xemrexxx Sıla desene kanka öyle affederim seni