TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Kimsenin fikri değişmeyince son dakikada oyumu Sıla'ya verecektim ama bilgisayarım çöktü

Son DK değiştireceğini tahmin ediyordum ama evdeki saatin foruma uymadı.

Yazıklar olsun diyorum içten içe umarım şaka yapıyorsundur...
Şaka maka 10 saniye önce girsem olacaktı. Tam sayfayı yeniledim, oyu değiştire bastım. Kapanmıştı.

Ahaha Riri seçilirse çekilirim diye bi yorum okudum pes.
O zaman Sıla'da hiç bi hafta ankete koyulmasın.

Hakkımı hela etmem konusmam bi daha iletişime geçmem gibi tehditlerde edildi. Ama sonuç nafile. Büyük galibiyet buyunzafen büyük bir haft bi bekliyor

Bu arada bu hat oy kullanırsın her halde.:☆
Z

Şarkı yollamıyorum diye küsüyorsan hiç konuşma zaten
Olay şarkı değil, bu yaptığın tutum hoş değil. Geçen hafta Sıla'ya saydırılırken yine ben savunmuştum Sıla seçilseydi şarkı göndermiyorum diyenler olacaktı yine tepki gösterecektim, şimdi sana soruyorum geçen hafta Sıla'ya haksızlık edenlerden ne farkın kaldı?

O zaman en baştan birbirimize karşı kışkırtma operasyonuna girişmeyecektin. Ben zaten biraz da sen sinir ol diye uyuzluk yapıyorum şu an ve amacıma da ulaştım karşıdaki adamın gerçek yüzünü ortaya sundum bundan sonrası da önemsiz.

Kışkırtma operasyonu ne ya, anketteki seçenekler azami 2 hafta kalıyor bunu sen de biliyorsun, ee Rihanna da bu hafta ankete gireceğini taa 2 hafta önce söylemiştim. Benim bazı mesajlarımı ciddiye almışsın.
Ben sinir olunca mutlu mu oluyorsun yani. .ss