Yaa sen gerçekten şaka mısın. Kesin trollsün yaa valla böyle kişilik görülmedi. Neyse sana son bir şans verdim haydi arkasından el salla iyice bitirdin kendini.
Düzelttim abicim eyvallah.Anket harbi yarın sabahtan mı bitiyor? 😱
Saçmalıyorsun.Yoo amacına ulaştın gerçekten tebrik ederim. Huyumu zaten iyi biliyorsunuz umarım daha çok kırıcı olurum forumu inletirim konun daha çok hit alır çok değer buna.
trollüktü yok bilmem neydi onları yapacak yaşta değilim sözlerine dikkat et ben dedğimi yapmıştm sıla derim dedim sılada verdim değiştirmemdeki amacın denizle alakası yok
birazdan @cookies @pompy ve @Harunnn60 rihannaya oy atar ve arayı açarız sıkıntı yok@MEnes'i ben bağlarım sıkıntı yok
Düzelttim abicim eyvallah.
Melek boşver açıklama yapma sinirden yapıyortrollüktü yok bilmem neydi onları yapacak yaşta değilim sözlerine dikkat et ben dedğimi yapmıştm sıla derim dedim sılada verdim değiştirmemdeki amacın denizle alakası yok
Cookies ve pompy oy veremezbirazdan @cookies @pompy ve @Harunnn60 rihannaya oy atar ve arayı açarız sıkıntı yok
bu arada ben rica edince tükürdüğü yalamam dedikten yarım saat sonra oyunu değiştirmen bir sıvacıya yakışmayan hareket onuda tarihe not düşelim günü gelince bu olayı hatırlatacağımdan hiç bir endişen olmasın
Melek boşver açıklama yapma sinirden yapıyor
Biz başlangıçta Sıla idik sonra değiştik ve Karadeniz dedik sen de gelSıla ve Klasik müzik atanlar kimse gelin bizde örgütlenelim.
verir tabiki forumda herkesin oy verme hakkı varCookies ve pompy oy veremez
Ortalığı kızıştırmaya çalışma valla çeker gider bir yorum daha yazmam .ssOyumu değiştirdim.
Saçmalıyorsun.
Bak bu durumu değiştirir. Olabilir.Yok Rihannanın doğum günü bu hafta onun için Rihanna hastası istiyorum ve destek bekliyoum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?