1'e kadar açarım.
Yarışmaya bu hafta kim veda edecek? Kimler ilk üçte yer alacak?
Heyecanla beklenen Bu Şarkı Benim sonuçları belli oldu!
Ekli dosyayı görüntüle 54014
Yarışmamızda Rihanna konseptiyle @sokak sanati veda etmiştir.
FİNAL PUANI ALANLAR;
3 PUAN: @MayısKralı
2 PUAN: @batuhankaralar
1 PUAN: @Bully
HAFTALAR ELENENLER 1. Hafta vadikızı 2. Hafta soo & ozmoturk 3. Hafta Billy Kane 4. Hafta turkuazz 5. Hafta yatutarsa & EFE UYSAL 6. Hafta xemrexxx 7. Hafta sokak sanati
HAFTANIN ŞARKILARI
Şu cümlenin başını okuyunca "yine ne yaptım neden saldırı altındayım" dedim neyseki öyle bir mesaj değilmiş.@Yakamoz-Asi @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ahmad @batuhankaralar yüksek oylarınız için teşekkürler.
Ek olarak. @mrt-06 Hani her hafta sana göre kasten 1 veriyordum ya. Kasten değil işte sen öyle sanıyorsun. Bana da her hafta devamlı aynı 3 kişiden 1 puan geliyor. Dikkatini çekmek istedim
Emeğine sağlık @mrt-06
yeri geliyor biz bile tartişiyoruz ama iyiki ikimizin siniri çabuk geçen sinirlerden
harika ve keyifli bir program oldu. Hernekadar forum problem yaratsada güzeldi. Umarım bir dahakindede bana uyan bir zaman olur Eğer 22 olursa 1 saat kalabilirim hafta icleri Cumalari hariç
evet ama forumda canim sıkılmazsa bukadar ara koymam2 hafta daha yoğun olacaksın demi sen
evet ama forumda canim sıkılmazsa bukadar ara koymam
@sokak sanati sağlık olsun buraya kadarmış ama konsepten öncede demiştin doğum günü hediyesi olmasını istiyorum diye Buda olmuş oldu o açıdan bu hafta Rihanna şarkılarını tanıtmak asıl amaçtı Buda oldu
Güle güle hiç üzülmüyorum inanır mısınAynen Rihanna haftası yapıp gol atmaktı niyetim ben zaten kazandım.
Temiz yüreğiniz????
Of valla gecenin bu saatinde artık nefret kusmak istemiyorum. Senden nefret ettiğimi defalarca dile getirdim. Yol verdim sana hadi masraflar benden sana temiz yürekli bir o kadar yapmacık bir o kadar sinsi forumlar.
Keşke kalsaydımda şu temiz yüreklere neler olacak onu görseydim😉