TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

upload_2017-1-24_13-8-10-png.53650

Yarışmaya bu hafta kim veda edecek? Kimler ilk üçte yer alacak?

Heyecanla beklenen Bu Şarkı Benim sonuçları belli oldu!

Ekli dosyayı görüntüle 54014

Yarışmamızda Rihanna konseptiyle @sokak sanati veda etmiştir.

FİNAL PUANI ALANLAR;
3 PUAN: @MayısKralı
2 PUAN: @batuhankaralar
1 PUAN: @Bully

HAFTALARELENENLER
1. Haftavadikızı
2. Haftasoo & ozmoturk
3. HaftaBilly Kane
4. Haftaturkuazz
5. Haftayatutarsa & EFE UYSAL
6. Haftaxemrexxx
7. Haftasokak sanati

HAFTANIN ŞARKILARI

bu hafta rihannanın en kötü şarkılarını @Çiğdem- @ahmad ve @faji seçmişti ..
bu haftanın en iyi şarkıları ise @sokak sanati @Bully @harunnn60 ve @batuhankaralar bağlara aitti :)
ama ortaya çıkan sonuca bakılırsa jüri boydan boya sıvamış haftayı böyle jürinin rihannayı puanlaması rihannaya hakaret :)
haftanın en güzel tarafı haftanın boydan boya rihannaya ait olması :)

Emeğine sağlık @mrt-06
yeri geliyor biz bile tartişiyoruz ama iyiki ikimizin siniri çabuk geçen sinirlerden :D
harika ve keyifli bir program oldu. Hernekadar forum problem yaratsada güzeldi. Umarım bir dahakindede bana uyan bir zaman olur :) Eğer 22 olursa 1 saat kalabilirim hafta icleri Cumalari hariç :)

Emeğine sağlık @mrt-06
yeri geliyor biz bile tartişiyoruz ama iyiki ikimizin siniri çabuk geçen sinirlerden :D
harika ve keyifli bir program oldu. Hernekadar forum problem yaratsada güzeldi. Umarım bir dahakindede bana uyan bir zaman olur :) Eğer 22 olursa 1 saat kalabilirim hafta icleri Cumalari hariç :)

2 hafta daha yoğun olacaksın demi sen :ozur:

Konu içinde ve başka konularda yazılmış. Zamanında büyük adaletsizlik yapılmıştı şahsıma ve birileri çok eğlenmişti. Birkaç sözde tarafsız tarafından yapılan bu harekete bugün forum adına çok iyi bir ders verildi. Bu akşamın tarihe geçeceğini yazmıştım. Sonuçlar öyle bir forum tarihine kazıldı ki, öyle böyle değil. Bir hancer gibi saplandı. Büyük hayranı olduğun sanatçının haftasında işine gelmeyen herkese ağza alınmayacak hakaret ve küfür yaz, kışkırt, sunucudan tut işine gelmeyen oy verenlere taraflı yaz, yetmedi hayran olduğun sanatçının şarkısını bile kötüle. Sonra da elen. :F

İlahi adalet. Kral çıplak.

Survivor'da bile millet davranışları dikkate alır. Sen hafta boyunca seviyesizleş, sonra da elenmemeyi bekle. Ben jüri olarak, hele ki böyle tek sanatçılı bir konseptte, şarkıların az çok birbirine benzediği haftada (tarz aynı tarz), yarışmacıların duruşunu da dikkate alırım. Recapler de dahil.

Bugün benim açımdan bir defter daha kapandı. Allah o kadar büyük ki. Şükürler olsun.

İlk baştan yazdım Karadeniz müzikleri olsun diye. Değişmedim hiç. Recapleri her hafta en az iki kere izlerim. Trende yolculuk yaparken iyi oluyor. :A

Demek içinde kalan bir defterdim. İstesem o deftere çok iyi yazardım bunu daha önce yaptım zaten ama tekrara girmeyi sevmiyorum şekerim.:kiki:

Ben forum defterini kapattığım için sen kapandı sanıyorsun valla üzülüyorum böylelerine. Yani bunu kendine yapılan haksızlığa bağlamak baya çaba gerektirir. O kadar mı alçaldınız daha cooldu eskiden benim rakiplerim. Ben gittiğim için kendilerini kazandı sanıyorlar. Dibin dibi bu işte.

Neyse iyi KOVMUŞTUM yarışmadan. Hatırladıkça bi tebessüm oluyor, haykırıyorum. Nasıl kala kaldı savunmasız, o dönem yazdığı aciz mesajlar hala aklımda. Ahahahahaa:kiki:

@sokak sanati sağlık olsun buraya kadarmış ama konsepten öncede demiştin doğum günü hediyesi olmasını istiyorum diye Buda olmuş oldu o açıdan bu hafta Rihanna şarkılarını tanıtmak asıl amaçtı Buda oldu:)

Sokak sanatını bu acılı gününde yad ediyoruz efendim. Rihanna haftasında tarihin kara sayfalarına gömdüğümüz rahmetliyi hiç iyi bilmezdik :F Hafta boyunca sağa sola saldırdı ama yazık boşa kürek çekmiş :A olmayan itibarı da zedelendi.

Mazi kalbinde hep bir yara olarak kalacak. Rihanna haftasında adam resmen çöktü bildiğin yerin dibine girdi. :F Daha kötüsü olabilir miydi bence çok zor hadi naş şimdi bir daha da uğrama bu konulara yerin yok bu temiz yürekli insanların arasında :)

@sokak sanati sağlık olsun buraya kadarmış ama konsepten öncede demiştin doğum günü hediyesi olmasını istiyorum diye Buda olmuş oldu o açıdan bu hafta Rihanna şarkılarını tanıtmak asıl amaçtı Buda oldu:)

Aynen Rihanna haftası yapıp gol atmaktı niyetim ben zaten kazandım.:X

Temiz yüreğiniz????

Of valla gecenin bu saatinde artık nefret kusmak istemiyorum. Senden nefret ettiğimi defalarca dile getirdim. Yol verdim sana hadi masraflar benden sana temiz yürekli bir o kadar yapmacık bir o kadar sinsi forumlar.

Keşke kalsaydımda şu temiz yüreklere neler olacak onu görseydim😉

Aynen Rihanna haftası yapıp gol atmaktı niyetim ben zaten kazandım.:X

Temiz yüreğiniz????

Of valla gecenin bu saatinde artık nefret kusmak istemiyorum. Senden nefret ettiğimi defalarca dile getirdim. Yol verdim sana hadi masraflar benden sana temiz yürekli bir o kadar yapmacık bir o kadar sinsi forumlar.

Keşke kalsaydımda şu temiz yüreklere neler olacak onu görseydim😉
Güle güle hiç üzülmüyorum inanır mısın :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan