TVen Bu Şarkı Benim 6. Hafta

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Klasik Müzik

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yapılan Yabancı Pop Şarkılar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Aman ben zaten kaybedecektim iyi oldu

Mr.At hatrına katıldım, Gökhan Birben'le finale çıkmayı başardım, finaldeki rakibim de Kazım Koyuncu ile @Yiğitt idi

Barış'ı biliyorsun başlattığı tüm yarışmaları yarıda bırakıyor, vadikızı'ndan o rica etmiş finali sunması için, ama olmadı, final bölümüyle yayından kalktı maalesef yarışma

@Yiğitt gelince final bölümünü çekelim bari.
@Çiğdem-

Klasik müzik pek sevmem ben de çok popüler şarkılar dışında, @Tolsoyevski'nin Beethoven'ına bir güzel yapıştırırdım 1'leri
hhahah forumun yaşı okadar düşükki ben 25 yaş ile forumun 6-7 büyükleriyle birlikte büyüklerinden sayılıyorum ama forum üyelerinin içi en küçük yaş 70 ayoll bildiğin huzur evi gibi içi geçmiş genç çocuklar başlarınada @mrt-06 ı geçmiş bizimde içimizi çürütücekler ayoll aman dayanalım

Cidden yaşımı söylemeseydim biraz da ciddi olsam 45 derdiniz.
Ne yapıyım eski olan her şey bana güzel geliyor, eksiye hep bir özlemim var.

Klasik müzik pek sevmem ben de çok popüler şarkılar dışında, @Tolstoyevski'nin Beethoven'ına bir güzel yapıştırırdım 1'leri
böyleleri bizi yönetiyor işte
zamanında @OzaN a o kadar dedik klasik müzik testinden geçir codmin atamak için? önüne geleni codmin yaptı codminimiz böyle kültürsüz olursa biz cemaat olarak sıvayıp dururuz
kimsede bize bir kabahat yükleyemez

Ben Angara bebesiyim klasik müzik de neymiş. ss

sabahtan beri konuda ankara havası konsepti istiyoruz nerelerdesin insan bir el atar destek olur
Survivor'a dalmışsam görmemişimdir

Ankara havası söz konusuysa akan sular durur, sana olan nefretimi bir kenara bırakarak desteklemek durumundayım seni

Doğru tespit