Gördüm ve kınıyorumyukardaki mesajı sana adamıştım
arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yokturferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır
ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabeskhareketl, bişey yokmuydu
Gördüm ve kınıyorumyukardaki mesajı sana adamıştım
arabesk kadar berbat bayık bir şarkı ekolü yokturferdi amcamız biraz tarzın dışına çıkıp tarzı dinlenebilir kılmıştır
ferdiden seçmen iyide bu bildiğimz arabeskhareketl, bişey yokmuydu
Tamam bu olsun.
aynen bende mekan kapatmaya karşıyım sevdiklerimi dağa kaçırmayı seviyorumO ne öyle kırolar gibi.Sana daha elit, entelektüel erkekler lazım ablacım.
@Harunnn60 orhan babanın yalanın batsınla en iyi aşrkısıdır şimdi aklıma geldi ezel izleyenelrde sever bunu seç bence diğer seçimler riskli olur
Özelden ne yapacağını biliyorsun o zaman.Tamam bu olsun.Şarkım bu.
bu hafta zaten tümden batacak bu konu eskiden hadi bir iki tane benlik bişey çıkıyordu bu hafta konserveyi arabesk olarak seçmişsinizki bu son uğrayışım konuya
Aman bir gün seni dağa kaçırmasınlar.aynen bende mekan kapatmaya karşıyım sevdiklerimi dağa kaçırmayı seviyorumkapalı alan bana göre değil
aynen bende mekan kapatmaya karşıyım sevdiklerimi dağa kaçırmayı seviyorumkapalı alan bana göre değil
hhahah bu faceden resimlerime sonrada son halime bakınca yeniden aşkı debleştiÖzelden ne yapacağını biliyorsun o zaman.
Bazı forumlarda var aslında yani eskiden vardı, foruma girince otomatik arka plandan müzik çalıyordu. Neden olmasın.
Tövbe estağfurullah.hhahah bu faceden resimlerime sonrada son halime bakınca yeniden aşkı debleşti
konuyu sadece ikimize açık yap diğerlerine kilitli olsun
hhahah bir @xemrexxx eksik ayoll eskiden böyle muhabbetleri kaçırmazdı yaşlandıTövbe estağfurullah.İşte foruma şeriatı getirince bunlar olmayacak az kaldı.
Benim profilime girilince arkada dombra da çaldırabiliyor muyuz üstat?Bazı forumlarda var aslında yani eskiden vardı, foruma girince otomatik arka plandan müzik çalıyordu. Neden olmasın.
Şeytan diyor onunla da ben yarışayım ama şeytana uyup yarışmacı olasım yok zira vaktim de yokAzer Bülbül seçen yok kınıyorum@Doğu
Gerçek bizin yönetime geçmesiyle o da etkisini kaybetti maalesef.hhahah bir @xemrexxx eksik ayoll eskiden böyle muhabbetleri kaçırmazdı yaşlandı
buda olabilir aslında @Harunnn60Forum arabesk konusunda sınıfta kaldı, birkaç isim dışında seçim yapan yokBu kimsenin aklına gelmedi mi şimdi ?
Kararsız olanlar bu şarkılara da baksınlar... Çok alternatif var..
Bunu mu diyorsun?Benim profilime girilince arkada dombra da çaldırabiliyor muyuz üstat?Özellikle @BesaleT ve @Tolstoyevski bizzat istediler benden bu eseri
Şeytan diyor onunla da ben yarışayım ama şeytana uyup yarışmacı olasım yok zira vaktim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?