bu hafta ilk baş juri haftam diye iyi davranmaya karar verdim ama diğer haftalar katı olacamBekliyorum.
tam puan verme konusunda sınır yok demi?
bu hafta ilk baş juri haftam diye iyi davranmaya karar verdim ama diğer haftalar katı olacamBekliyorum.
Cidden bende jüri olmasam çok zorlanırım her hafta oldukça iddialı şarkılar oluyor.bu hafta ilk baş juri haftam diye iyi davranmaya karar verdim ama diğer haftalar katı olacam
tam puan verme konusunda sınır yok demi?4-5 şarkı muazzam
hayırlı olsun akşama kullanırım öncelikle bu etkinlik sayesinde 2 sezondur kullanamadığım efsane şarkımız arabayı kullanmama fırsat verdiğin için etkinliğine çok tşşkler @mrt-06 bir 90lar dha ilerki haftalarda yaparız inşOYLAMA BAŞLADI - (Son oy gönderme tarihi 7 Ocak SALI)
(VİDEO İLE AYNI SIRALI) - Oylama yaparken nickleri silmeyiniz.
yatutarsa (Kerim Tekin - Kar Beyaz)
turkuazz (Gülşen - Gel Çarem)
Ahmad (Levent Yüksel - Zalim)
batuhankaralar (Sezen Aksu - Gülümse)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Araba)
Bully (Çelik - Hercai)
sokak sanati (Whitney Houston - I Will Always Love You)
denizz19 (Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı)
EFE UYSAL (Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al)
MayısKralı (Candan Erçetin - Hangi Aşk Adil Ki)
Faji (Celine Dion - My Heart Will Go On)
Harunnn60 (Sertab Erener - Yanarım)
xemrexxx (Yıldız Tilbe - Delikanlım)
Billy Kane (Grup Laçin - Bekar Gezelim)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Benim konumda etiketler olmuyor. 😡hayırlı olsun akşama kullanırım öncelikle bu etkinlik sayesinde 2 sezondur kullanamadığım efsane şarkımız arabayı kullanmama fırsat verdiğin için etkinliğine çok tşşkler @mrt-06 bir 90lar dha ilerki haftalarda yaparız inş
şöyle şarkı isimlere baktığımda @EFE UYSAL @Harunnn60 @xemrexxx @Bully @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @yatutarsa çok iyi gelmişler gibi gözüküyor akşama racaplarıda dinler sıralamayı oluştururuz
senin alıntı mesajın sayesinde etiketlerim oldu cnmBenim konumda etiketler olmuyor. 😡
@Billy Kane'nin şarkısını ben seçtim göndereceğim demesine rağmen göndermemiş.
bu hafta ilk baş juri haftam diye iyi davranmaya karar verdim ama diğer haftalar katı olacam
tam puan verme konusunda sınır yok demi?4-5 şarkı muazzam
Bende 1'e de müsade var, 14'den 1'e kadar.Sınır yok. Yalnız sen @mrt-06 gibi olma gaddar davran beğenmediğine yapıştır düşük puanı
Atacan en düşük kaç veriyoruz peki bu hafta 4-14 mü olacak
Güzel şarkı seçmişim ama.senin alıntı mesajın sayesinde etiketlerim oldu cnm
@Billy Kane ye ozaman 1 vericem benim bir huyum vardır sahnesini şarkısını kendisi seçmiyorsa 1 veririm seçenlere haksızlık olmasın diye çiftler yarısıyordada yapmıstım yıldızlar yarısıyorda vadikızına yine uygulucam yarışıyorsan ilgileniceksin
Güzel ama cnm bizim emeklerimize haksızlık oluyor sunucu seçtimi benim hevesim kaçıyor mesala dün senin okadar hatırlatma mesajınıda gördümBende 1'e de müsade var, 14'den 1'e kadar.
Güzel şarkı seçmişim ama.Cennet Mahallesi'nde Ferhat hep söylerdi.
Araba şarkısı için nasıl yorum yaptığımı biliyorsun önceden ayrıca oylarımdada araba şarkısını nasıl sevdiğimi kanıtlamış olacağım
Be adam şarkısına bayılyıorum ben keşke onu seçseydin cnm ama iyi puan ayarlamaya çalısıcamAraba şarkısı için nasıl yorum yaptığımı biliyorsun önceden ayrıca oylarımdada araba şarkısını nasıl sevdiğimi kanıtlamış olacağım
Be adam çok iyi bir şarkı ama gel çaremin nakaratına bir bak nasıl bir şarkı olduğunu dinleyen çok iyi anlar bu şarkının nakaratını dinleyipte kimsenin bu şarkıya kayıtsız kalacağını sanmıyorumBe adam şarkısına bayılyıorum ben keşke onu seçseydin cnm ama iyi puan ayarlamaya çalısıcam
@xemrexxx ile yi ne karşılıklı iyi puanlasıcaklar anlasılan sizleri yeniden sevişiyorken görmekten çok mutluyum çocuklarSadece şarkıya oy verdim bu hafta. Hiç elem keder yada torpil yapmadan. Tamamen zevkim doğrultusunda oy verdim. Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?