TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
OYLAMA BAŞLADI - (Son oy gönderme tarihi 7 Ocak SALI)

(VİDEO İLE AYNI SIRALI) - Oylama yaparken nickleri silmeyiniz.
yatutarsa (Kerim Tekin - Kar Beyaz)
turkuazz (Gülşen - Gel Çarem)
Ahmad (Levent Yüksel - Zalim)
batuhankaralar (Sezen Aksu - Gülümse)
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Araba)
Bully (Çelik - Hercai)
sokak sanati (Whitney Houston - I Will Always Love You)
denizz19 (Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı)
EFE UYSAL (Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al)
MayısKralı (Candan Erçetin - Hangi Aşk Adil Ki)
Faji (Celine Dion - My Heart Will Go On)
Harunnn60 (Sertab Erener - Yanarım)
xemrexxx (Yıldız Tilbe - Delikanlım)
Billy Kane (Grup Laçin - Bekar Gezelim)

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
hayırlı olsun akşama kullanırım öncelikle bu etkinlik sayesinde 2 sezondur kullanamadığım efsane şarkımız arabayı kullanmama fırsat verdiğin için etkinliğine çok tşşkler @mrt-06 bir 90lar dha ilerki haftalarda yaparız inş :A :A :A

şöyle şarkı isimlere baktığımda @EFE UYSAL @Harunnn60 @xemrexxx @Bully @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @yatutarsa çok iyi gelmişler gibi gözüküyor akşama racaplarıda dinler sıralamayı oluştururuz :Z:Z:Z

hayırlı olsun akşama kullanırım öncelikle bu etkinlik sayesinde 2 sezondur kullanamadığım efsane şarkımız arabayı kullanmama fırsat verdiğin için etkinliğine çok tşşkler @mrt-06 bir 90lar dha ilerki haftalarda yaparız inş :A :A :A

şöyle şarkı isimlere baktığımda @EFE UYSAL @Harunnn60 @xemrexxx @Bully @sokak sanati @denizz19 @Billy Kane @yatutarsa çok iyi gelmişler gibi gözüküyor akşama racaplarıda dinler sıralamayı oluştururuz :Z:Z:Z
Benim konumda etiketler olmuyor. 😡

@Billy Kane'nin şarkısını ben seçtim göndereceğim demesine rağmen göndermemiş. :A

Benim konumda etiketler olmuyor. 😡

@Billy Kane'nin şarkısını ben seçtim göndereceğim demesine rağmen göndermemiş. :A
senin alıntı mesajın sayesinde etiketlerim oldu cnm :A :A :A

@Billy Kane ye ozaman 1 vericem benim bir huyum vardır sahnesini şarkısını kendisi seçmiyorsa 1 veririm seçenlere haksızlık olmasın diye çiftler yarısıyordada yapmıstım yıldızlar yarısıyorda vadikızına yine uygulucam yarışıyorsan ilgileniceksin :A :A :A

bu hafta ilk baş juri haftam diye iyi davranmaya karar verdim ama diğer haftalar katı olacam :A
tam puan verme konusunda sınır yok demi? :D 4-5 şarkı muazzam :A

Sınır yok. Yalnız sen @mrt-06 gibi olma gaddar davran beğenmediğine yapıştır düşük puanı :A

Atacan en düşük kaç veriyoruz peki bu hafta 4-14 mü olacak :A

Sadece şarkıya oy verdim bu hafta. Hiç elem keder yada torpil yapmadan. Tamamen zevkim doğrultusunda oy verdim. Hayırlı olsun.:Z

Sınır yok. Yalnız sen @mrt-06 gibi olma gaddar davran beğenmediğine yapıştır düşük puanı :A

Atacan en düşük kaç veriyoruz peki bu hafta 4-14 mü olacak :A
Bende 1'e de müsade var, 14'den 1'e kadar. :A

senin alıntı mesajın sayesinde etiketlerim oldu cnm :A :A :A

@Billy Kane ye ozaman 1 vericem benim bir huyum vardır sahnesini şarkısını kendisi seçmiyorsa 1 veririm seçenlere haksızlık olmasın diye çiftler yarısıyordada yapmıstım yıldızlar yarısıyorda vadikızına yine uygulucam yarışıyorsan ilgileniceksin :A :A :A
Güzel şarkı seçmişim ama. :A Cennet Mahallesi'nde Ferhat hep söylerdi. :F

Bende 1'e de müsade var, 14'den 1'e kadar. :A

Güzel şarkı seçmişim ama. :A Cennet Mahallesi'nde Ferhat hep söylerdi. :F
Güzel ama cnm bizim emeklerimize haksızlık oluyor sunucu seçtimi benim hevesim kaçıyor mesala dün senin okadar hatırlatma mesajınıda gördüm :A

Be adam şarkısına bayılyıorum ben keşke onu seçseydin cnm ama iyi puan ayarlamaya çalısıcam :A :A :A
Be adam çok iyi bir şarkı ama gel çaremin nakaratına bir bak nasıl bir şarkı olduğunu dinleyen çok iyi anlar bu şarkının nakaratını dinleyipte kimsenin bu şarkıya kayıtsız kalacağını sanmıyorum:)

Son düzenleme:
@xemrexxx ile yi ne karşılıklı iyi puanlasıcaklar anlasılan sizleri yeniden sevişiyorken görmekten çok mutluyum çocuklar :A :A :A aa hep @destere den öğreniyorum böyle pis kelimeleri :kizgin::kizgin::kizgin: @mrt-06 @destere

Delikanlım iyi şarkı doğru genel yorum yaparım birazdan belki yine ama Araba, Kar Beyazdır, Hecai, Arnavut Kaldırımları şarkıları çok iyiydi. Tabi Celine Dion efsanesinin eline kimse su dökemez Whitney Houston'dan başka.:A
@Bully @FaJi @denizz19 @yatutarsa