ya bilmiyorum. volkan gibi patlayasım var ama bir yanımda aman dur diyorİtiraf demişken bu hafta sezon finali var, itirafların varsa bekliyorum. Bu sefer kota yok.
bu arada bu cevabin bildirimi gelmedi :S
pardon gelmiş
ya bilmiyorum. volkan gibi patlayasım var ama bir yanımda aman dur diyorİtiraf demişken bu hafta sezon finali var, itirafların varsa bekliyorum. Bu sefer kota yok.
Bakmadım bile neymiş diye.
Durma durma.ya bilmiyorum. volkan gibi patlayasım var ama bir yanımda aman dur diyor
bu arada bu cevabin bildirimi gelmedi :S
pardon gelmiş
benim biraz sert bir üslupum vardir ve bazende kendimi tam olarak ifade edemediğimden dolayı kırıcı olabiliyor sözlerimDurma durma.
Ben sansürlerim merak etme.benim biraz sert bir üslupum vardir ve bazende kendimi tam olarak ifade edemediğimden dolayı kırıcı olabiliyor sözlerim
oyüzdende tutayım kendimi. ben bi kaptırırsam kendimi uzunca bir yazı olur
küfür edecek değilizBen sansürlerim merak etme.
Küfür olmasa da bazen sansür yapıyoruz, uygunsuz kelimeler oluyor onları silmek durumunda kalıyorum.küfür edecek değiliz
yok ya düşüneyim ama galiba frenlerim kendimi
anladimKüfür olmasa da bazen sansür yapıyoruz, uygunsuz kelimeler oluyor onları silmek durumunda kalıyorum.
Şuan Youtube'ye yükleniyor eğer telif sorunu olmazsa birazdan, olursa akşam üstüne.Oylama ne zaman başlıyor.
Nicki bile olmuyor bence hiç yorumlamasın.
Son zamanlarda pek animasyon filmi izlemiyorum açıkcası. Benim izlediklerim belli filmler; Shrek, Garfield, @Çiğdem-'in Alvin Sincapları'nı izlerim aklım estikçe. .ss
Madagaskar'da çok iyidir @destere ye önermiştim ama daha bakmadı sanırım izlemediysen sende göz at mutlaka @mrt-06 Buz Devrinin gerçek anlamda rakibidir ayollMOANA filmini izle mutlaka ordada güzel şarkılar var beğeneceksindir moana güzel gerçide ben tanrıça te fiti yi sevmiştim
bence @sokak sanati ni dinlemeliydinEvet recabımızı seçtik gönderdik. Buradan da bu güzel şarkıyı dinlemek isteyen olursa buraya koyalım tekrardan..
Bazı eski müziklerde ses problemi oluyor düşük seslerde sesi biraz yükseltince sorun olmuyor.@FaJi ve @sokak sanati efsane ingilizce şarkılarla gelmişsiniz
Umut sana söylemistim 90lar denince bu iki şarkı gelir ilk geldi aklıma diye.
@mrt-06 Celinine nin muzik sesi az digerlerine göre.
umarım hakettilern puanlar gider şarkılara
Akşama oylarımı kullanırımBazı eski müziklerde ses problemi oluyor düşük seslerde sesi biraz yükseltince sorun olmuyor.