TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Oda iyi diyor zaten ama Zenci gırtlağı yorumun olmamış diyor.:X
Ben @destere kötü diyor diye demedim ki şarkını yorumlarken konuyla ilgili ondan alıntılıyım dedim. :F

ama yaptığın foktan yorumlar tüm ahaliye açık :) yani beni hedeflerken kendin tuzağa düşüyorsun :)

zaten mükemmel şarkı whitneyde mükemmel ama sokak dümbeleği zenci gırtlağının güzelliğinden bahsetmiş:) oysa bu şarkının zenci gırtlağıyla alakası sıfır :)
Nasıl sıfır, baştaki kadın bildiğin zenci gırtlağıyla söylüyor. :A

Ben @destere kötü diyor diye demedim ki şarkını yorumlarken konuyla ilgili ondan alıntılıyım dedim. :F

Nasıl sıfır, baştaki kadın bildiğin zenci gırtlağıyla söylüyor. :A
zenci gırtlağı olan ünlü bir zenci kadın vardı şimdi aklıma gelmiyor kadın babun gibi bişeydi zaten :) whitney zenciliği üstünden atabilmiş nadir şarkıcılardan biridir onu çamura çekmeyelim :)

Benim bildiğim en zenci gırtlaklı şarkı şu. :F

harika işte aradığım örneği benden önce bulmuşsun :) işte tipik itici zenci gırtlağı :) bunu whitneyle karıştırmak ayıptır sokak dümbeleğini kınıyoruz :)

Benim bildiğim en zenci gırtlaklı şarkı şu. :F

harika işte aradığım örneği benden önce bulmuşsun :) işte tipik itici zenci gırtlağı :) bunu whitneyle karıştırmak ayıptır sokak dümbeleğini kınıyoruz :)

sen ilk yüze girmiyorsun :)

bu ses muhteşem :) aslında düşündümde gırtlaktan çok aslında ben cazdan nefret ediyormuşum :)

Çok sinirlendim şuan ötede oyna..

Zenci, beyaz ne fark eder önemli olan insanın kalbi. Burdan da sosyal mesajımı vereyim bari. 😉

Ama çok asil zenci kadın oyuncular var mesela bir tanesi bu hanım efendi. Belki tanırsınız Angela Bassett, AHS'de oynuyor. Konuşması, duruşu, mimikleri falan çok tarz. :love1:

american-horror-story-hotel-506-angela-bassett.jpg

Zenci, beyaz ne fark eder önemli olan insanın kalbi. Burdan da sosyal mesajımı vereyim bari. 😉

Ama çok asil zenci kadın oyuncular var mesela bir tanesi bu hanım efendi. Belki tanırsınız Angela Bassett, AHS'de oynuyor. Konuşması, duruşu, mimikleri falan çok tarz. :love1:

american-horror-story-hotel-506-angela-bassett.jpg

kadın güzelmiş yalnız dizin berbat:) bahaneyle araya kötü dizilerin reklamını sıkıştırmayalım konun kirleniyor :)

bu ses muhteşem :) aslında düşündümde gırtlaktan çok aslında ben cazdan nefret ediyormuşum :)
Bu şarkı Shrek'te çalıyordu ben ordan biliyorum. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan