TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Bu şarkı Shrek'te çalıyordu ben ordan biliyorum.
shrek in en muhteşem şarkılarından biriydi bu şarkı olmasa tosbağa kılıklı fionaya aşık olmazdım

@Tolstoyevski açık açık canına susamış bunu anladım. Bu şarkıya bile diss atmış. Yazık farklı olacağım diye efsanelere hakaret ediyor.
@destere
@Tolstoyevski nin beğenilerine güveniyorum bazen garip şarkılara hayran kalsada çoğunlukla doğruyu tutturuyor

shrek in en muhteşem şarkılarından biriydi bu şarkı olmasa tosbağa kılıklı fionaya aşık olmazdım
Shrek belkide animasyon filmleri içinde en iyi müziklere sahip film, sadece bu da değil opera şarkıları da harika küçükken söylerdim kendi kendime.

Bu şarkı dediğim senin Houston yani bence çok güvenme başını ağrıtır sonra.

Shrek belkide animasyon filmleri içinde en iyi müziklere sahip film, sadece bu da değil opera şarkıları da harika küçükken söylerdim kendi kendime.

MOANA filmini izle mutlaka ordada güzel şarkılar var beğeneceksindir
moana güzel gerçide ben tanrıça te fiti yi sevmiştim

bir konuya deyinmek istiyorum @mrt-06 @destere @sokak sanati hani bizim ülkede zenci deniliyorya isvecte bu konu üstünde çok tartışmalar oldu. zenci denince hakkaret olarak algılanıyor burda

Benim anlamadığım zencinin kelime anlamı ne ki hakaret olarak algılanıyor o da siyahi anlamında aslında.
isvecce zenci neger demek ve amerikadada nigger ve aşalağıyıcı maksatta kullanılıyor. belli bir sene sonra o kelime kullanılmamaya başlanıldı

bir konuya deyinmek istiyorum @mrt-06 @destere @sokak sanati hani bizim ülkede zenci deniliyorya isvecte bu konu üstünde çok tartışmalar oldu. zenci denince hakkaret olarak algılanıyor burda
köleliğin olduğu yerlerde genelde siyahi vatandaşlara zenci kelimesi aşağılamak maksadıyla kullanıldığı için kelimeye hakaret anlamı yüklenmiş(mesela köleliğin yaygın olduğu yerlerde tüm zencilere ayrı ayrı isimleriyle değilde rengiyle seslenilmesi )
bizim kültürümüzde ise zenci kelimesi hiçbir zaman aşağılama değil karşı tarafın farklılığını ortaya koymak için söylenen bir kelime, mesela tüm çekik gözlülere çinli demek gibi bişey

Ne güzel açıklamışsın, bazen öyle mesajlar yazıyorsun ki uzun olasada bir çırpıda okuyorum.