TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta (Sonuçlar)

Takıntı işte ne yapayım.
Kendimi zorlarsam olabilir. .ss

"Kesin tekli elemeyle ilgilidir" demiştin.
Takıntı işte ne yapayım.
Kendimi zorlarsam olabilir. .ss

"Kesin tekli elemeyle ilgilidir" demiştin.
HAHHA tamam cnm sen istedğin gibi sun
ertuğrula seni tercih ettim bu akşam burada kaldım ama bence en eğlenceli sunumun bu hafta oldu @sokak sanati Mİ gerginleştiriyormus acaba burayı

Teşekkürler ablacım.

Herkese teşekkür ediyorum yeni haftada görüşmez üzere.
Bende bir domates salatası yapayım bari acıktım ama 23.00 sonrası yemek yemiyorum suyuna ekmek banarım en kral yemekten daha lezzetli

@mrt-06 emeğine sağlık.
bugünde katılabildim.
@denizz19 yildizlari pazara açiklayacak sen ona göre denklestir çakışmasın

Bende bir domates salatası yapayım bari acıktım ama 23.00 sonrası yemek yemiyorum suyuna ekmek banarım en kral yemekten daha lezzetli

Gece bu saatlerde ekmek yeme çok zararlı,meyve bile yeme süt iç yat

Aa bu arada ben kendi yarışmamı unuttum başvurular geliyor Martta yapacağız 2.sezonumuzu

İnanır mısın bende şimdi hamburger yapacaktım.
Fena acıktım bir şey yiyemedim günlerdir.

Biri geç saatte yemek yerse klişe bir esprim vardır, "kudurdun mu hayırdır" derim.
Sanırım biz kudurduk.

İşte açıkmanın saati yok maalesef.
benimki alışkanlık. karnım tok olsada gece 11den sonra birseyler yiyesim var. uzun zamandır birakmıştım ama bugunlerde düzenim bozuldu.
kilo problemim hiç yok. seneledir hep aynıyım

hercai dışında ilk üçte bir sorun yok ama @bully yine bir bir işler çevirmiş yoksa o şarkının değil üçte ilk onüçte yeri yoktu

elenen şarkıda zaten haftanın en kötü şarkısıydı o açıdan elenen şarkı için adil bir sonuç diyebiliriz

Neyse iyi puanını aldık daha konusmana gerek yok ayoll
sen beni buraya etiketleyip sildin dimi ? burdan bana etiket gelmiş bakıyorum mesajda benlik bişey yok
bari ariana nın side to side koysaydında boşuna gelmemiş olurduk

bu sefer hercai yi beğenmemişti güya senin isveçli jüri başkanın
bende sandım bir puan verecek? yine çaktırmadan @Bully e torpil geçmiş
beğenmediği hercai ile en çok beğendiği şarkı arasındaki puan farkı 1 puan ?? böyle başkanın olacağına kendine bir sefer tası al bari yaylaya çıkarken içine atıştırmalık bişeyler koyarsın

Son düzenleme:
Beğenmedim demedi ki, zirveyi kaybettin dedi, dediğini de yapmış

Ben ona danışırım hep, Hercai güzel demişti

Beğenmedim demedi ki, zirveyi kaybettin dedi, dediğini de yapmış

Ben ona danışırım hep, Hercai güzel demişti
verdiği puanda birinciyle arasında bir puan var
zirveyi kaybetmenin nedeni dosi değil zaten yine sana torpil geçmiş
sen diğerlerinden yediğin darbelerle zirveyi kaybetmişsin iyikide kaybetmişsin yani demekki yarışmada kaliteden anlayan jürilerde varmış
)