Avatarımı değiştiricem bu gidişle yoksa forumdan linç yiyebilirim yakında.Ben de ünlüleri tutuyorum bir şey diyemem. Ayrıca Evrim'i sevmiyorum.
Avatarımı değiştiricem bu gidişle yoksa forumdan linç yiyebilirim yakında.
Ben bir kere yarışmacı kariyerim oldu, ordada birinci oldum. Başkalarınından bu zevki almak istemedim artık@Dosi sen de yarışsaydın keşke.
Aycan iticisini sevmediğimi söylemiş miydim.Reality'si var izlettiriyor, ileride Aycan'la kavgaları olacak seziyorum.
@dreamy olm elimdesin bak, o resmi değiştir 😂😂😂😂Ben de ünlüleri tutuyorum bir şey diyemem. Ayrıca Evrim'i sevmiyorum.
Aycan iticisini sevmediğimi söylemiş miydim.Artı izliyorsan konuya gelsene akşamları.
Ben de ünlüleri tutuyorum bir şey diyemem. Ayrıca Evrim'i sevmiyorum.
Hallo, burasi Survivor konusu degil. 😡Avatarımı değiştiricem bu gidişle yoksa forumdan linç yiyebilirim yakında.
Hazır evdeyken güzel bir aktivite olurdu ama yine de sen bilirsin tabi.Ben bir kere yarışmacı kariyerim oldu, ordada birinci oldum. Başkalarınından bu zevki almak istemedim artık
kariyerim lekelenmesin
Zaten ucundayım az kaldı bugün yarın değiştiririm.@dreamy olm elimdesin bak, o resmi değiştir 😂😂😂😂
Evet, konuya gel sende @MayısKralı hani sen beni unutsanda ben etiketlerim orada seni,İzliyorum arada uğrarım.
Avatarı Survivor yarışmacıları olan kişilere mi söylüyorsun bunu.Hallo, burasi Survivor konusu degil. 😡
Ilk haftadan diskalifiye olarak yarismadan elendin. Gecmis olsun.Avatarı Survivor yarışmacıları olan kişilere mi söylüyorsun bunu.Survivor gerçeğiyle yüzleşin artık. 😡
Ilk haftadan diskalifiye olarak yarismadan elendin. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?