Avatarımı değiştiricem bu gidişle yoksa forumdan linç yiyebilirim yakında.Ben de ünlüleri tutuyorum bir şey diyemem. Ayrıca Evrim'i sevmiyorum.![]()
Avatarımı değiştiricem bu gidişle yoksa forumdan linç yiyebilirim yakında.![]()
Ben bir kere yarışmacı kariyerim oldu, ordada birinci oldum. Başkalarınından bu zevki almak istemedim artık@Dosi sen de yarışsaydın keşke.![]()
Aycan iticisini sevmediğimi söylemiş miydim.Reality'si var izlettiriyor, ileride Aycan'la kavgaları olacak seziyorum.![]()
@dreamy olm elimdesin bak, o resmi değiştir 😂😂😂😂Ben de ünlüleri tutuyorum bir şey diyemem. Ayrıca Evrim'i sevmiyorum.![]()
Aycan iticisini sevmediğimi söylemiş miydim.Artı izliyorsan konuya gelsene akşamları.
![]()
Ben de ünlüleri tutuyorum bir şey diyemem. Ayrıca Evrim'i sevmiyorum.![]()
Hallo, burasi Survivor konusu degil. 😡Avatarımı değiştiricem bu gidişle yoksa forumdan linç yiyebilirim yakında.![]()
Hazır evdeyken güzel bir aktivite olurdu ama yine de sen bilirsin tabi.Ben bir kere yarışmacı kariyerim oldu, ordada birinci oldum. Başkalarınından bu zevki almak istemedim artık![]()
kariyerim lekelenmesin![]()
Zaten ucundayım az kaldı bugün yarın değiştiririm.@dreamy olm elimdesin bak, o resmi değiştir 😂😂😂😂
Evet, konuya gel sende @MayısKralı hani sen beni unutsanda ben etiketlerim orada seni,İzliyorum arada uğrarım.![]()
Avatarı Survivor yarışmacıları olan kişilere mi söylüyorsun bunu.Hallo, burasi Survivor konusu degil. 😡
Ilk haftadan diskalifiye olarak yarismadan elendin. Gecmis olsun.Avatarı Survivor yarışmacıları olan kişilere mi söylüyorsun bunu.Survivor gerçeğiyle yüzleşin artık. 😡
Ilk haftadan diskalifiye olarak yarismadan elendin. Gecmis olsun.![]()