TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Sonuçlar (Anket Oylaması)

7.Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Rap Sarkilar dedim, en iyisi simdilik. Arsivi de cok genis. :Z

Ispanyolca kalsin simdilik, ilerde tekrar secenekler arasinda olur. :D

Rap şarkılar dedim. Gerçekten kaliteli parçalarla on numara bir hafta olur bence.

2000'ler Yabancı Pop en makulü ona ver. :A
En az 10 tane İspanyolca şarkı biliyorsundur. Neyini beğenmedin.😱 Müthiş bir müzikgeçmişi var İspanyolların. Profil foton böle İspanyol:A
Yerli sarkilar olsaydi begenirdin kesin. :A
Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim. :A

"Rap Şarkılar" diyorum. :A Daha çok yerli dinleriz en azından. :A

Yarışma başlayana kadar ne yapayım diye düşünenlere tam 20 dakika süren müthiş bir önerim var.:Z

En favori yabancı şarkı etkileğimizin 5 dakikalık videolarını izleyip oy vererek bu zamanınızı değerlendirebilirsiniz.:A ( Oy verenler üstüne alınmasın.:A )

Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim. :A

"Rap Şarkılar" diyorum. :A Daha çok yerli dinleriz en azından. :A
Yabanci konsepti yeni mi yaptik? :A

Yerli konsepti cok eskiden yapmistik zaten, hatta hic yapmadik. :A

Yarışma başlayana kadar ne yapayım diye düşünenlere tam 20 dakika süren müthiş bir önerim var.:Z

En favori yabancı şarkı etkileğimizin 5 dakikalık videolarını izleyip oy vererek bu zamanınızı değerlendirebilirsiniz.:A ( Oy verenler üstüne alınmasın.:A )

Cik suradan Rachel .ss

Bana yeni gibi geldi :A @sokak sanati nın etkinliği de say :A

Rap en makulü yine bu seçenekler arasında :D
Bence de öyle. Sansina yine yerli dinleyecegiz. :A

Amacimiz konseptlerde farkli müzik türlerini dinlemek, bir tarafi memnun ediyoruz öbür taraf memnun kalmiyor. Su konseptleri kabullendirmek zor is gercekten. :D

• Beğendim
Reactions: Bully

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961