En mantıklısı olduğu için Yabancı Pop ama üç şık da pek iyi değil.Sen ne seçtin.![]()
2000'ler Yabancı Pop en makulü ona ver.![]()
En az 10 tane İspanyolca şarkı biliyorsundur. Neyini beğenmedin.😱 Müthiş bir müzikgeçmişi var İspanyolların. Profil foton böle İspanyol![]()
Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim.Yerli sarkilar olsaydi begenirdin kesin.![]()
Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim.
"Rap Şarkılar" diyorum.Daha çok yerli dinleriz en azından.
![]()
Yabanci konsepti yeni mi yaptik?Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim.
![]()
Cik suradan Rachel .ssYarışma başlayana kadar ne yapayım diye düşünenlere tam 20 dakika süren müthiş bir önerim var.
En favori yabancı şarkı etkileğimizin 5 dakikalık videolarını izleyip oy vererek bu zamanınızı değerlendirebilirsiniz.( Oy verenler üstüne alınmasın.
)
![]()
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - D Grubu
İyiki yok bana oy attırmaya çalısırdı :A :A :A Giysi yok sandım bir an :A :A :A Giysi yok zaten bence. Ten rengi bi şey gitmiş :A Giysisiz kadına bayılırdı o. Müzik zevkine çok hitap ediyor o şarkı Destere'nin:Afav10.net
![]()
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - B Grubu
Hhaha A grubunda demiştimya oylamadan önce :F İlginç birşey oldu 3 er oylayabildim zaten ilginç olmayan birşeyim yok diye :F 3 üstüne çıkamadım şarkılar zayıf :A Señorita'nın olacağı grupta ben sadece 1 kişiye oy vereceğim.:Z Ona full destek. @kerem dazlaģına inat şampiyon yapacağız.:Zfav10.net
![]()
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - A Grubu
Fav10 Yılın En Favori Yabancı Şarkı Yarışması Tekrardan Başladı. Toplamda 80 şarkının yarışacağı yarışmamızda 3 Ön Tur ve 3 Final Turu olacak. 1. Turda 8 Grupta 10 Aday olacak. Adaylardan sadece 4 Tanesi bir üst tura çıkacak. 10 adet şarkısının bulunduğu recabımızı 5 dakikada dinleyip hemen...fav10.net
![]()
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - C Grubu
Fav10 Yılın En Favori Yabancı Şarkı Yarışması Tekrardan Başladı. Toplamda 80 şarkının yarışacağı yarışmamızda 3 Ön Tur ve 3 Final Turu olacak. 1. Turda 8 Grupta 10 Aday olacak. Adaylardan sadece 4 Tanesi bir üst tura çıkacak. 10 adet şarkısının bulunduğu recabımızı 5 dakikada dinleyip hemen...fav10.net
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Oyunu degistiremezsin maalesef.Bende senin izinden gidiyorum ama oyumu değiştirip rap diyorum![]()
Bana yeni gibi geldiYabanci konsepti yeni mi yaptik?
Yerli konsepti cok eskiden yapmistik zaten, hatta hic yapmadik.![]()
Oyun boşa gittiBende senin izinden gidiyorum ama oyumu değiştirip rap diyorum![]()
Bence de öyle. Sansina yine yerli dinleyecegiz.
Oyun boşa gittiSen bir tarafta yer alırdın genellikle bu sefer kaldın ortada
![]()
Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim.
![]()
Mantikli düsünseydin keske.Yaa resmen ortada kaldım.Allah dizi kahretsin sunucular..