En mantıklısı olduğu için Yabancı Pop ama üç şık da pek iyi değil.Sen ne seçtin.
2000'ler Yabancı Pop en makulü ona ver.
En az 10 tane İspanyolca şarkı biliyorsundur. Neyini beğenmedin.😱 Müthiş bir müzikgeçmişi var İspanyolların. Profil foton böle İspanyol
Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim.Yerli sarkilar olsaydi begenirdin kesin.
Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim.
"Rap Şarkılar" diyorum. Daha çok yerli dinleriz en azından.
Yabanci konsepti yeni mi yaptik?Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim.
Cik suradan Rachel .ssYarışma başlayana kadar ne yapayım diye düşünenlere tam 20 dakika süren müthiş bir önerim var.
En favori yabancı şarkı etkileğimizin 5 dakikalık videolarını izleyip oy vererek bu zamanınızı değerlendirebilirsiniz. ( Oy verenler üstüne alınmasın. )
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - D Grubu
İyiki yok bana oy attırmaya çalısırdı :A :A :A Giysi yok sandım bir an :A :A :A Giysi yok zaten bence. Ten rengi bi şey gitmiş :A Giysisiz kadına bayılırdı o. Müzik zevkine çok hitap ediyor o şarkı Destere'nin:Afav10.net2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - B Grubu
Hhaha A grubunda demiştimya oylamadan önce :F İlginç birşey oldu 3 er oylayabildim zaten ilginç olmayan birşeyim yok diye :F 3 üstüne çıkamadım şarkılar zayıf :A Señorita'nın olacağı grupta ben sadece 1 kişiye oy vereceğim.:Z Ona full destek. @kerem dazlaģına inat şampiyon yapacağız.:Zfav10.net2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - A Grubu
Fav10 Yılın En Favori Yabancı Şarkı Yarışması Tekrardan Başladı. Toplamda 80 şarkının yarışacağı yarışmamızda 3 Ön Tur ve 3 Final Turu olacak. 1. Turda 8 Grupta 10 Aday olacak. Adaylardan sadece 4 Tanesi bir üst tura çıkacak. 10 adet şarkısının bulunduğu recabımızı 5 dakikada dinleyip hemen...fav10.net2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | 1. Tur - C Grubu
Fav10 Yılın En Favori Yabancı Şarkı Yarışması Tekrardan Başladı. Toplamda 80 şarkının yarışacağı yarışmamızda 3 Ön Tur ve 3 Final Turu olacak. 1. Turda 8 Grupta 10 Aday olacak. Adaylardan sadece 4 Tanesi bir üst tura çıkacak. 10 adet şarkısının bulunduğu recabımızı 5 dakikada dinleyip hemen...fav10.net
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Oyunu degistiremezsin maalesef.Bende senin izinden gidiyorum ama oyumu değiştirip rap diyorum
Bana yeni gibi geldi @sokak sanati nın etkinliği de sayYabanci konsepti yeni mi yaptik?
Yerli konsepti cok eskiden yapmistik zaten, hatta hic yapmadik.
Oyun boşa gitti Sen bir tarafta yer alırdın genellikle bu sefer kaldın ortadaBende senin izinden gidiyorum ama oyumu değiştirip rap diyorum
Bence de öyle. Sansina yine yerli dinleyecegiz.
Oyun boşa gitti Sen bir tarafta yer alırdın genellikle bu sefer kaldın ortada
Yabancı konseptini yeni yaptık bu hafta yine dinlemek istemem. İspanyolca modunda da değilim.
Mantikli düsünseydin keske.Yaa resmen ortada kaldım. Allah dizi kahretsin sunucular..