DSHSHSJLAŞAPAQLQKWHSHSOSOSL...
JSGDISSMAVSYSKAMAGDYSKAM
DSHSHSJLAŞAPAQLQKWHSHSOSOSL...
PUAN | SANATÇILAR | ŞARKILAR |
---|---|---|
11 | Model | Değmesin Ellerimiz |
10 | Gülben Ergen Oğuzhan Koç | Aşkla Aynı Değil |
9 | Mabel Matiz | Gel |
8 | Sıla | Yan Benimle |
7 | Gülşen | Yatcaz Kalkcaz Ordayım |
6 | Gülşen | Bangır Bangır |
5 | Sezen Aksu | İhanetten Geriye Kalan |
4 | Tarkan | Yolla |
3 | Mustafa Sandal | Tesir Altında |
2 | Mabel Matiz | Öyle Kolaysa |
1 | Simge | Yankı |
destere onun yarışması yüzünden vampirlerle koydum @Çiğdem
Yürek yemiş
Bu REZALET puanlar tabloyla daha iyi görünmüyor haberin olsun.ss @mrt-06Format sahibi @mrt-06 oyları
PUAN SANATÇILAR ŞARKILAR 11 Model Değmesin Ellerimiz 10 Gülben Ergen Oğuzhan Koç Aşkla Aynı Değil 9 Mabel Matiz Gel 8 Sıla Yan Benimle 7 Gülşen Yatcaz Kalkcaz Ordayım 6 Gülşen Bangır Bangır 5 Sezen Aksu İhanetten Geriye Kalan 4 Tarkan Yolla 3 Mustafa Sandal Tesir Altında 2 Mabel Matiz Öyle Kolaysa 1 Simge Yankı
Arkadaşlar, yemedim içmedim bu hafta size özel olarak puan durumu hazırladım az sonra geliyor.![]()
Yarışmada yokum benAnket seçeneğinde rapı seçme![]()
![]()
![]()
Ben senin Tarkan seçeceğini nerdne bileyim ayol, ben Tarkan sevmem. Hep düşük alıyor benden.Keşke 1 puanı sana verseydim...
Canım kulağına sağlık.Format sahibi @mrt-06 oyları
PUAN SANATÇILAR ŞARKILAR 11 Model Değmesin Ellerimiz 10 Gülben Ergen Oğuzhan Koç Aşkla Aynı Değil 9 Mabel Matiz Gel 8 Sıla Yan Benimle 7 Gülşen Yatcaz Kalkcaz Ordayım 6 Gülşen Bangır Bangır 5 Sezen Aksu İhanetten Geriye Kalan 4 Tarkan Yolla 3 Mustafa Sandal Tesir Altında 2 Mabel Matiz Öyle Kolaysa 1 Simge Yankı
Arkadaşlar, yemedim içmedim bu hafta size özel olarak puan durumu hazırladım az sonra geliyor.![]()
Kalite... @Ahmed teşekkürler.@Ahmed Oyları
11p - Model - Değmesin Ellerimiz
10p - Sezen Aksu - İhanetden Geri Kalan
9p - Sıla - Yan Benimle
8p - Simge - Yangı
7p - Ayşedil Aldinç ft Gökhan Türkmen - Durum Leyla
6p - Mabel Matiz - Gel
5p - Gülben Ergen ft Oğuzhan Koç - Aşkla Aynı Değil
4p - Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
3p - Gülşen - Bangır Bangır
2p - Mustafa Sandal - Tesir Altında
1p - Tarkan - Yolla
Note 1: 9-10-11 puanlardakiler ve 5-6-7-8 puanlardakiler neredeyse aynı seviyede benim zevkime göre. Kime daha düşük gitdiyse sorry, daha çok hangisiyle anım varsa onu üstde koymak zorunda kaldım.
Note 2: Son 4 için - Normalde pop çok severim, ama haraketli ve bu tarz pop-lar bu hafta daha zayıf kalıyor diğer güçlü parçaların içinde.
Atoş bile Sezen'e 5 puan vermiş, kim seçti bu hafta Sezen'i ya?Format sahibi @mrt-06 oyları
BETER OLKeşke 1 puanı sana verseydim...
Senden anca Yoluk Leyla olur@alperuz
İyi verince geçen hafta queen-dim.Eminönü, çakma, tanesi 3.5 TL.. Hatırladın mı.![]()
Format sahibi @mrt-06 oyları
Kafana saksı düşmüştü herhalde.İyi verince geçen hafta queen-dim.![]()
ÖYLE KOLAYSA GEL BAŞIMDAN KALDIR AT SEVDANI...Ben senin Tarkan seçeceğini nerdne bileyim ayol, ben Tarkan sevmem. Hep düşük alıyor benden.![]()
@mrt-06 2 mi?...Format sahibi @mrt-06 oyları
Allah davul etsin seni.ss @MayısKralıBaşlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yatcaz Kalkcaz Ordayım
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon