DSHSHSJLAŞAPAQLQKWHSHSOSOSL...
JSGDISSMAVSYSKAMAGDYSKAM
DSHSHSJLAŞAPAQLQKWHSHSOSOSL...
PUAN | SANATÇILAR | ŞARKILAR |
---|---|---|
11 | Model | Değmesin Ellerimiz |
10 | Gülben Ergen Oğuzhan Koç | Aşkla Aynı Değil |
9 | Mabel Matiz | Gel |
8 | Sıla | Yan Benimle |
7 | Gülşen | Yatcaz Kalkcaz Ordayım |
6 | Gülşen | Bangır Bangır |
5 | Sezen Aksu | İhanetten Geriye Kalan |
4 | Tarkan | Yolla |
3 | Mustafa Sandal | Tesir Altında |
2 | Mabel Matiz | Öyle Kolaysa |
1 | Simge | Yankı |
destere onun yarışması yüzünden vampirlerle koydum @Çiğdem
Yürek yemiş
Bu REZALET puanlar tabloyla daha iyi görünmüyor haberin olsun.ss @mrt-06Format sahibi @mrt-06 oyları
PUAN SANATÇILAR ŞARKILAR 11 Model Değmesin Ellerimiz 10 Gülben Ergen Oğuzhan Koç Aşkla Aynı Değil 9 Mabel Matiz Gel 8 Sıla Yan Benimle 7 Gülşen Yatcaz Kalkcaz Ordayım 6 Gülşen Bangır Bangır 5 Sezen Aksu İhanetten Geriye Kalan 4 Tarkan Yolla 3 Mustafa Sandal Tesir Altında 2 Mabel Matiz Öyle Kolaysa 1 Simge Yankı
Arkadaşlar, yemedim içmedim bu hafta size özel olarak puan durumu hazırladım az sonra geliyor.
Yarışmada yokum benAnket seçeneğinde rapı seçme
Ben senin Tarkan seçeceğini nerdne bileyim ayol, ben Tarkan sevmem. Hep düşük alıyor benden.Keşke 1 puanı sana verseydim...
Canım kulağına sağlık. @mrt-06Format sahibi @mrt-06 oyları
PUAN SANATÇILAR ŞARKILAR 11 Model Değmesin Ellerimiz 10 Gülben Ergen Oğuzhan Koç Aşkla Aynı Değil 9 Mabel Matiz Gel 8 Sıla Yan Benimle 7 Gülşen Yatcaz Kalkcaz Ordayım 6 Gülşen Bangır Bangır 5 Sezen Aksu İhanetten Geriye Kalan 4 Tarkan Yolla 3 Mustafa Sandal Tesir Altında 2 Mabel Matiz Öyle Kolaysa 1 Simge Yankı
Arkadaşlar, yemedim içmedim bu hafta size özel olarak puan durumu hazırladım az sonra geliyor.
Kalite... @Ahmed teşekkürler.@Ahmed Oyları
11p - Model - Değmesin Ellerimiz
10p - Sezen Aksu - İhanetden Geri Kalan
9p - Sıla - Yan Benimle
8p - Simge - Yangı
7p - Ayşedil Aldinç ft Gökhan Türkmen - Durum Leyla
6p - Mabel Matiz - Gel
5p - Gülben Ergen ft Oğuzhan Koç - Aşkla Aynı Değil
4p - Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
3p - Gülşen - Bangır Bangır
2p - Mustafa Sandal - Tesir Altında
1p - Tarkan - Yolla
Note 1: 9-10-11 puanlardakiler ve 5-6-7-8 puanlardakiler neredeyse aynı seviyede benim zevkime göre. Kime daha düşük gitdiyse sorry, daha çok hangisiyle anım varsa onu üstde koymak zorunda kaldım.
Note 2: Son 4 için - Normalde pop çok severim, ama haraketli ve bu tarz pop-lar bu hafta daha zayıf kalıyor diğer güçlü parçaların içinde.
Atoş bile Sezen'e 5 puan vermiş, kim seçti bu hafta Sezen'i ya?Format sahibi @mrt-06 oyları
BETER OLKeşke 1 puanı sana verseydim...
Senden anca Yoluk Leyla olur @alperuz
İyi verince geçen hafta queen-dim.Eminönü, çakma, tanesi 3.5 TL.. Hatırladın mı.
Format sahibi @mrt-06 oyları
Kafana saksı düşmüştü herhalde.İyi verince geçen hafta queen-dim.
ÖYLE KOLAYSA GEL BAŞIMDAN KALDIR AT SEVDANI...Ben senin Tarkan seçeceğini nerdne bileyim ayol, ben Tarkan sevmem. Hep düşük alıyor benden.
@mrt-06 2 mi?...Format sahibi @mrt-06 oyları
Allah davul etsin seni.ss @MayısKralıBaşlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yatcaz Kalkcaz Ordayım
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon