Tarkan'ı zaten çok seviyorsun, hiç sormuyorum bile.Açıklanınca gör, sürpriz olsun. Severim Mabel'i ama sadece o kadarını söyleyeyim.
Tarkan'ı zaten çok seviyorsun, hiç sormuyorum bile.Açıklanınca gör, sürpriz olsun. Severim Mabel'i ama sadece o kadarını söyleyeyim.
Bilemiyorum, rap şarkı repertuvarım geniş.
1-2 hafta dışında beni hep sevindirdin güveniyorum.Bakalım puanımı beğenecek misin
Eski efsaneler çok var. Yollamadan konuşuruz yine özelden.Ben de rapi çok seviyorum ama popüler gelmen lazım
benim eskiden hoşlandığım kız rap severdi bahçeşehir hazırlıktayken ama şiir yazdım red ettiBen de rapi çok seviyorum ama popüler gelmen lazım
Eski efsaneler çok var. Yollamadan konuşuruz yine özelden.
Başlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yatcaz Kalkcaz Ordayım
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
En düşük puan 10 olunca 11'e sevinebilir miyim bilmiyorum ama teşekkürler. @MayısKralıBaşlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
virüste kurtaramayacakBaşlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
Tarkan'a tam puan beklerdim... @MayısKralıBaşlıyoruz.
@MayısKralı'nın Oyları:
En zor haftaydı.
12-Durum Leyla
12-Gel
12-Öyle Kolaysa
12-Değmesin Ellerimiz
12-Yan Benimle
12-Aşkla Aynı Değil
11-Bangır Bangır
11-Yolla
11-Yankı
11-Tesir Altında
10-İhanetten Geri Kalan
Bana niye diss atiyorsun? Ona at.Tarkan'a tam puan beklerdim... @MayısKralı
Seni de biliyorum ben, gelecek sana da yine...Bana niye diss atiyorsun? Ona at.
Sen tahmin yapma bir daha.Bu arada Mustafa Sandal veya Sezen Aksu elenecek gibi hissediyorum, tahminimi de yapayım baştan. Herkese başarılar.
Yaniliyorsun, seni aldatmadim.Seni de biliyorum ben, gelecek sana da yine...
ben beraberliği tercih ederimBenim boncukları aratmıyor evet @kerem in siyah boncuklarına zaten bin basar