1.bile olabilirdi.
1.bile olabilirdi.
Rezil senin nickindir.O @mrt-06 nın rezilliği
Tam puan için şimdiden teşekkürler.Oylarımı müzik zevkime göre verdim zaten forumda hemen hemen herkes müzik zevkimi biliyor çünkü hiç değişmedi Aşağı yukarı tahmin ediyorsunuzdur zaten oylarınızını başarılar ve @MayısKralı @kerem kolay gelsin
@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @bazinga @dreamy @denizz19 @xemrexxx @-potterhead- @Özgür @S.G.A.T. @Ahmed
Bu hafta benim için baya zorlu olacakOylama basladı arkadaslar, jüri üyeleri en beğendiğine 12, en az beğendiğine 1 vererek, yarışmacılar ise en beğendiğine 11 en az beğendiğine 1 vererek puanlarını sıralayacak. Oylarınızı bana, 14 Nisan Salı 20.00'a kadar gönderebilirsiniz. Herkese basarılar.
Bu Şarkı Benim - 6.Hafta Recaplar - YouTube
www.youtube.com
Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
Sıla - Yan Benimle
Simge - Yankı
Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Ayşegül Aldinç ft. Gökhan Türkmen - Durum Leyla
Mustafa Sandal - Tesir Altında
Mabel Matiz - Gel
Model - Değmesin Ellerimiz
Tarkan - Yolla
Gülben Ergen Oğuzhan Koç - Aşkla Aynı Değil (3.29-4.52 arası dinleyiniz)
Gülşen - Bangır Bangır (2.18-3.27 arası dinleyiniz)
Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan (0.25-1.40 arası dinleyiniz)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Mabeller dururkan sana noluyor ayolTam puan için şimdiden teşekkürler.
Musti'ye tamdan aşağı veremezsin biliyorum seni.Mabeller dururkan sana noluyor ayol
X lerimle döverim seni. SsRezil senin nickindir.
Sezen Aksu seçtim işte.Bu @Özgür mis gibiyi şarkıyı değiştirmiş kesin kötü vericem bir şarkıdır şuna sahip çıksana
İhanetten Geri KalanDeğişmeseydin keşke ne seçtin
Ne kötü be aynı yıl finalist olan İhanetten Geri Kalan’ı seçtim.Değiştirdiği için kim oldunu bilmiyorum zaten ama sincap hislerim diyorki kötüyü seçti diyor hep öyle olur çünkü @Özgür
Güzel şarkı ama Buray da güzeldi bakalım tüm şarkılarımı dinleyip nihai kararımı sunucuya açıklarım beklemede kalİhanetten Geri Kalan
Mabel'ci olmana sasiriyorum aslinda.Ayol @Çiğdem ve sen bu benim şarkı 2018-de En favori yarışmasının kazananı olmuş, bu kadar gömbeyin bee. 😱
Mabel'ci olmana sasiriyorum aslinda.
Orda şaşırtıcı şekilde iyi gitmiştide MS de nal toplamıştı Ama senle alakası yok forumda o dönemler olan herkes bilir ben her yerde mamelle uğraşıyordum simit yerken homurdanma seslerini şarkı diye dinletiyor diyordumAyol @Çiğdem ve sen bu benim şarkı 2018-de En favori yarışmasının kazananı olmuş, bu kadar gömbeyin bee. 😱
Mabel, mabel.Orda şaşırtıcı şekilde iyi gitmiştide MS de nal toplamıştı Ama senle alakası yok forumda o dönemler olan herkes bilir ben her yerde mamelle uğraşıyordum simit yerken homurdanma seslerini şarkı diye dinletiyor diyordum
@MayısKralı açıklamaz 3 hafta beklersiniz @kerem @ÇiğdemMabel, mabel.
Daha adamin ismini dogru dürüst bilmiyorsun.
@Ahmed Tırnaklarını bileyip üstümüze atlamadan biz kaçalım En azından diğer Mabel biraz Ahmedi toparlar yanı tek Ahmed düşmez hatta onun üstündede kalırMabel, mabel.
Daha adamin ismini dogru dürüst bilmiyorsun.