En az iık 5'te olarak çatlatcam seni.@Ahmed Tırnaklarını bileyip üstümüze atlamadan biz kaçalım En azından diğer Mabel biraz Ahmedi toparlar yanı tek Ahmed düşmez hatta onun üstündede kalır
Ne kötü be aynı yıl finalist olan İhanetten Geri Kalan’ı seçtim.
Manifesto ve Burayın o şarkısı daha iyiydi Yinede ortalama yani düşündüm kadar fena değilSezen Aksu seçtim işte.
Sen kesin ikisini son siraya dizmissindir.@Ahmed Tırnaklarını bileyip üstümüze atlamadan biz kaçalım En azından diğer Mabel biraz Ahmedi toparlar yanı tek Ahmed düşmez hatta onun üstündede kalır
Sen kesin ikisini son siraya dizmissindir.
Hangisi üstte bu yarışmalarda 1 puan bile çok önemliEn az iık 5'te olarak çatlatcam seni.
kimin kim olduğunu bilmeden kullanmaya çalışıyorumOy vermeyeceğim galiba bu hafta. Mayıs Böceği geçen hafta oy vermedi
kimin kim olduğunu bilmeden kullanmaya çalışıyorum
Ne giciksin RachelOy vermeyeceğim galiba bu hafta. Mayıs Böceği geçen hafta oy vermedi
Düsük verdiklerine dikkat et, MS'ye katilmayip seni protesto edebilirler.Hangisi üstte bu yarışmalarda 1 puan bile çok önemli
belkiEn favori yabancı şarkıda oy verecek misin hiç uğramadın o konuya.
En doğrusu bukimin kim olduğunu bilmeden kullanmaya çalışıyorum
Senle @sokak sanati düşünsünNe giciksin Rachel
Düsük verdiklerine dikkat et, MS'ye katilmayip seni protesto edebilirler.
Ne giciksin Rachel
kerem virüse dua et hastahane sahnesi yazamıyorumNe giciksin Rachel
rihanna ödümü koparıyor innada başıma dert açtıYolarım seni
rihanna ödümü koparıyor innada başıma dert açtı
Yine beni bombalayip vuracaksin sanirim. @Çiğdemkerem virüse dua et hastahane sahnesi yazamıyorum