1.bile olabilirdi.
1.bile olabilirdi.
Rezil senin nickindir.O @mrt-06 nın rezilliği![]()
Tam puan için şimdiden teşekkürler.Oylarımı müzik zevkime göre verdim zaten forumda hemen hemen herkes müzik zevkimi biliyor çünkü hiç değişmediAşağı yukarı tahmin ediyorsunuzdur zaten oylarınızını başarılar ve @MayısKralı @kerem kolay gelsin
![]()
![]()
@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @bazinga @dreamy @denizz19 @xemrexxx @-potterhead- @Özgür @S.G.A.T. @Ahmed
Bu hafta benim için baya zorlu olacakOylama basladı arkadaslar, jüri üyeleri en beğendiğine 12, en az beğendiğine 1 vererek, yarışmacılar ise en beğendiğine 11 en az beğendiğine 1 vererek puanlarını sıralayacak. Oylarınızı bana, 14 Nisan Salı 20.00'a kadar gönderebilirsiniz. Herkese basarılar.
![]()
Bu Şarkı Benim - 6.Hafta Recaplar - YouTube
www.youtube.com
Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
Sıla - Yan Benimle
Simge - Yankı
Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Ayşegül Aldinç ft. Gökhan Türkmen - Durum Leyla
Mustafa Sandal - Tesir Altında
Mabel Matiz - Gel
Model - Değmesin Ellerimiz
Tarkan - Yolla
Gülben Ergen Oğuzhan Koç - Aşkla Aynı Değil (3.29-4.52 arası dinleyiniz)
Gülşen - Bangır Bangır (2.18-3.27 arası dinleyiniz)
Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan (0.25-1.40 arası dinleyiniz)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Mabeller dururkan sana noluyor ayolTam puan için şimdiden teşekkürler.![]()
Musti'ye tamdan aşağı veremezsin biliyorum seni.Mabeller dururkan sana noluyor ayol![]()
![]()
![]()
X lerimle döverim seni. SsRezil senin nickindir.![]()
Sezen Aksu seçtim işte.
İhanetten Geri KalanDeğişmeseydin keşke ne seçtin![]()
Ne kötü be aynı yıl finalist olan İhanetten Geri Kalan’ı seçtim.Değiştirdiği için kim oldunu bilmiyorum zaten ama sincap hislerim diyorki kötüyü seçti diyor hep öyle olur çünkü![]()
![]()
@Özgür
Güzel şarkı ama Buray da güzeldi bakalım tüm şarkılarımı dinleyip nihai kararımı sunucuya açıklarım beklemede kalİhanetten Geri Kalan![]()
Mabel'ci olmana sasiriyorum aslinda.Ayol @Çiğdem ve sen bu benim şarkı 2018-de En favori yarışmasının kazananı olmuş, bu kadar gömbeyin bee. 😱
Mabel'ci olmana sasiriyorum aslinda.![]()
Orda şaşırtıcı şekilde iyi gitmiştide MS de nal toplamıştıAyol @Çiğdem ve sen bu benim şarkı 2018-de En favori yarışmasının kazananı olmuş, bu kadar gömbeyin bee. 😱
Mabel, mabel.Orda şaşırtıcı şekilde iyi gitmiştide MS de nal toplamıştıAma senle alakası yok forumda o dönemler olan herkes bilir ben her yerde mamelle uğraşıyordum simit yerken homurdanma seslerini şarkı diye dinletiyor diyordum
![]()
![]()
![]()
@MayısKralı açıklamaz 3 hafta beklersiniz @kerem @ÇiğdemMabel, mabel.
Daha adamin ismini dogru dürüst bilmiyorsun.![]()
@Ahmed Tırnaklarını bileyip üstümüze atlamadan biz kaçalımMabel, mabel.
Daha adamin ismini dogru dürüst bilmiyorsun.![]()