Rock secildi merak etme amabiraz farklilik sart.Keremcim böyle keyifli gidiyor biraz daha yabancı olmasın bence akustik dedim ben
Rock secildi merak etme amabiraz farklilik sart.Keremcim böyle keyifli gidiyor biraz daha yabancı olmasın bence akustik dedim ben
Bugün 20:00'da aciliyor bakacagim birazdan.WP-da attım canım.
Bugün mü konu açılıyor yoksa yarın?
Aynen öyleDizinin en siki takipcilerindendim.Doktorlar'a balon mu diyorsun sen simdi?
Son iki haftadan ben memnunum ama abicimize kıymışsın olmaz @ForumdashBak yaa, ne yapsak kurtulamıyoruz baltadanPuanlarım harika, hak edenler aldı yüksek puanları işte
@pompy Diskalife etti seni dediOylari aciklarken @Çiğdem'in oyunu gözümden kacmis. Arada bir kac oy gözümden kacabiliyor ama hepsini önceden puanlamaya dahil ettigim icin sikinti yok.
Son iki hariç diğer 10 olanı tam puan verirdim sunucu olsaydım
12 Hayat Bilgisi - Boş Ders
11 Cennet Mahallesi - Jenerik
10 Hatırla Sevgili - Jenerik
9 Doktorlar - Annem Gibi
8 Çılgın Bediş - Jenerik
7 Yalancı Yarim - Gözlerin
6 Çocuklar Duymasın - Jenerik
5 Hırsız Polis - İmkansız
4 Avrupa Yakası - Jenerik
3 Ruhsar - Jenerik
2 Süper Baba - Jenerik
1 Ulan İstanbul - Yanarım
@Ahmed @bazinga @mrt-06 @MayısKralı @Forumdash @eskici @Yiğitt @xBUGRAx @denizz19 @dreamy @xemrexxx @Özgür @Bully
1 verdiysen öldün
Başlarda gelse puanın güzel ilk 5 imde ama sonda gelse hayat bilgisiyle 1 eşit oldundan yüreğine inebilirmişAy iyi ki dahil etmişsin önceden oylamaya, bu oylar şimdi gelseydi ben ilk 3 dışında kalacaktım. Gece gece kalbime indirdin.s.s
Yarın 19:00 dan sonra seçerSon anda elemeden döndün artik simdiden sarki düsünemye baslarsin. Yarin 20.00'da sarkini kapmak icin hazirda bekle sende bekliyorum ona göre.
Dizisinden hazeetmem ama şarkıda ne vardıAbicin de balonla gelmeseydi banane@Forumdash
Şarkı da en az dizi kadar berbattı
@Maskeli Fedai Oyuda önemliydi @Bully utandıBugün oylamada dengesizlikler var deniyordu.Basta @Maskeli Fedai ve @Çiğdem'in oylarini atlattigim icinmis megersem.
Serdar Ortaç seçilebilmesi adına güzel gelişme.1 Şarkıcı 2 Şarkı Kuralı:
Yarışmacı sayısı azalığı için bu haftadan itibaren konseptler için uygun olan şarkı bir başka yarışmacı tarafından seçilmese bile eğer ki seçtiğinizin şarkıcının daha önce 2 farklı şarkısı seçilmişse otomatikmen o şarkcının 3. bir şarkısı devre dışı kalıyor ve şarkınız farklı olsa bile o hafta için kullanamıyorsunuz. Yani artık sadece seçtiğiniz şarkının değil aynı zamanda şarkıcının 2 kere seçilmemesi de kural dahilinde.
Bunu kuralı neden uygulamaya soktuğumun farkındasınız sanırım, o yüzden bu haftadan itibaren elinizi çabuk tutun derim. Hepinize bol şans.
@Ahmed @bazinga @Çiğdem @Forumdash @Özgür @denizz19 @dreamy @xemrexxx @eskici @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?