TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta Sonuçları

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
1 Şarkıcı 2 Şarkı Kuralı:

Yarışmacı sayısı azalığı için bu haftadan itibaren konseptler için uygun olan şarkı bir başka yarışmacı tarafından seçilmese bile eğer ki seçtiğinizin şarkıcının daha önce 2 farklı şarkısı seçilmişse otomatikmen o şarkcının 3. bir şarkısı devre dışı kalıyor ve şarkınız farklı olsa bile o hafta için kullanamıyorsunuz. Yani artık sadece seçtiğiniz şarkının değil aynı zamanda şarkıcının 2 kere seçilmemesi de kural dahilinde. :)

Bunu kuralı neden uygulamaya soktuğumun farkındasınız sanırım, o yüzden bu haftadan itibaren elinizi çabuk tutun derim. Hepinize bol şans. :D

@Ahmed @bazinga @Çiğdem @Forumdash @Özgür @denizz19 @dreamy @xemrexxx @eskici @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt

Oylari aciklarken @Çiğdem'in oyunu gözümden kacmis. Arada bir kac oy gözümden kacabiliyor ama hepsini önceden puanlamaya dahil ettigim icin sikinti yok. :Z

Son iki hariç diğer 10 olanı tam puan verirdim sunucu olsaydım :A
12 Hayat Bilgisi - Boş Ders
11 Cennet Mahallesi - Jenerik
10 Hatırla Sevgili - Jenerik
9 Doktorlar - Annem Gibi
8 Çılgın Bediş - Jenerik
7 Yalancı Yarim - Gözlerin
6 Çocuklar Duymasın - Jenerik
5 Hırsız Polis - İmkansız
4 Avrupa Yakası - Jenerik
3 Ruhsar - Jenerik
2 Süper Baba - Jenerik
1 Ulan İstanbul - Yanarım

@Ahmed @bazinga @mrt-06 @MayısKralı @Forumdash @eskici @Yiğitt @xBUGRAx @denizz19 @dreamy @xemrexxx @Özgür @Bully
@pompy Diskalife etti seni dedi :A :A :A @Bully @xemrexxx @Forumdash

Ay iyi ki dahil etmişsin önceden oylamaya, bu oylar şimdi gelseydi ben ilk 3 dışında kalacaktım. Gece gece kalbime indirdin.s.s
Başlarda gelse puanın güzel ilk 5 imde ama sonda gelse hayat bilgisiyle 1 eşit oldundan yüreğine inebilirmiş :F Ama sonuc olarak yine eşitsiniz değişmemiş :A :A :A @kerem

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Ahmed
1 Şarkıcı 2 Şarkı Kuralı:

Yarışmacı sayısı azalığı için bu haftadan itibaren konseptler için uygun olan şarkı bir başka yarışmacı tarafından seçilmese bile eğer ki seçtiğinizin şarkıcının daha önce 2 farklı şarkısı seçilmişse otomatikmen o şarkcının 3. bir şarkısı devre dışı kalıyor ve şarkınız farklı olsa bile o hafta için kullanamıyorsunuz. Yani artık sadece seçtiğiniz şarkının değil aynı zamanda şarkıcının 2 kere seçilmemesi de kural dahilinde. :)

Bunu kuralı neden uygulamaya soktuğumun farkındasınız sanırım, o yüzden bu haftadan itibaren elinizi çabuk tutun derim. Hepinize bol şans. :D

@Ahmed @bazinga @Çiğdem @Forumdash @Özgür @denizz19 @dreamy @xemrexxx @eskici @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt
Serdar Ortaç seçilebilmesi adına güzel gelişme. :A @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: kerem and Çiğdem