bana trip atma saat verCikmam gerek, uzatma.
bana trip atma saat verCikmam gerek, uzatma.
1 saate kadar karar ver iste.bana trip atma saat ver
13 tane adayım var biraz beklicen elerken1 saate kadar karar ver iste.
Yorumlarımızı okudun demekGeçen sökmüştüm ben o durumu fark edip.
Gelip benden de fikir istemiş😡1 saate kadar karar ver iste.
Benden de her hafta onay aliyor zaten.Gelip benden de fikir istemiş😡
Oylama bugün, sonuclar Pazartesi aciklanacak.pazartesiye mi kaldı
Program 4 gün sürüyor ve her zaman ara vermeden devam ediyoruz.huylu huyundan vazgeçmez @kerem
Ben sevmiyorum onay alınma, fikir verince yüksek puan verme zorunluluğu oluyorBenden de her hafta onay aliyor zaten.
çakışıyor sürekli @keremProgram 4 gün sürüyor ve her zaman ara vermeden devam ediyoruz.Senin senaryolarla cakisirsa bir sorun olmaz merak etme.
Icimden bir ses bu hafta sen gideceksin diyor.13 tane adayım var biraz beklicen elerken
Normal jüri olunca oylarin kiymeti daha cok oluyor ama, ben gecen hafta herkese boncuk dagittim kimse sevinmedi mesela.Ben sevmiyorum onay alınma, fikir verince yüksek puan verme zorunluluğu oluyornormal jüriyken zor durumda kaliyorum. Baş jüriyken mavi boncukla trip yemekten kurtuluyordum. gerçi ayni puani alanlar trip atıp siralamaya laf ediyordu bukez
Ben senin kadar boncukçu değildimNormal jüri olunca oylarin kiymeti daha cok oluyor ama, ben gecen hafta herkese boncuk dagittim kimse sevinmedi mesela.O yüzden sunucular disinda herkesin normal oy kullanmasi daha makul.
Kıraçın Tamer Karadağlı dizisiyle kullandın saçma bir müzikle elenmiştinya o geldi aklımaçok efsane bir jenerik ilkokullu @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @eskici vb. kudurtan bir diziydi@denizz19 marulu da bayılırdı garip bir şekildeiçinde @xBUGRAx e de sürpriz var
@Dosi @serhatt @vadikızı @Çiğdem @kerem @The_Erinch @Özgür
Kimsenin bilmediği bir dizi seçmekte senden beklenirdi zaten .ssçok efsane bir jenerik ilkokullu @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @eskici vb. kudurtan bir diziydi@denizz19 marulu da bayılırdı garip bir şekildeiçinde @xBUGRAx e de sürpriz var
@Dosi @serhatt @vadikızı @Çiğdem @kerem @The_Erinch @Özgür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?