TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

Benden de her hafta onay aliyor zaten. :A
Ben sevmiyorum onay alınma, fikir verince yüksek puan verme zorunluluğu oluyor :A normal jüriyken zor durumda kaliyorum. Baş jüriyken mavi boncukla trip yemekten kurtuluyordum. gerçi ayni puani alanlar trip atıp siralamaya laf ediyordu bukez:A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ben sevmiyorum onay alınma, fikir verince yüksek puan verme zorunluluğu oluyor :A normal jüriyken zor durumda kaliyorum. Baş jüriyken mavi boncukla trip yemekten kurtuluyordum. gerçi ayni puani alanlar trip atıp siralamaya laf ediyordu bukez:A
Normal jüri olunca oylarin kiymeti daha cok oluyor ama, ben gecen hafta herkese boncuk dagittim kimse sevinmedi mesela. :A O yüzden sunucular disinda herkesin normal oy kullanmasi daha makul. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Normal jüri olunca oylarin kiymeti daha cok oluyor ama, ben gecen hafta herkese boncuk dagittim kimse sevinmedi mesela. :A O yüzden sunucular disinda herkesin normal oy kullanmasi daha makul. :A
Ben senin kadar boncukçu değildim :A arada uçurum puanlar yapiyordum :A
Bencede az kişinin bonkör oylari olmali. Daha iyi sonuçlar çıkıyor :A ben kendi yarışmamda bir süre oy kullanmamiştim :A
Bi de kör oylama sistemim vardı, az kişi kalinca 1 kereliğine yapmıştım. İnsanlar kişiye göre oy vermesin diye. O aralar gözle görülür şekilde kişiye göre oy vermeler vardı :A
Misal o aralar insanlar @Bully , isminden dolayı iyi puan aliyor demişti ama kör oylamamda da kendisi yüksek puan almıştı ve yarışmamında sampiyonu olmuştu. Hangi yöntem olursa olsun kazanmayi bildi :A

• Harika
  • İlginç
Reactions: Bully and kerem
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx