@Çiğdem ”Hatırla Sevgili” seversin değil mi tam senlik.
@Forumdash senin hatırla sevgili o eski günleri sevdiğini zaten biliyorum.
@Çiğdem ”Hatırla Sevgili” seversin değil mi tam senlik.
Diziyi izlemedim ama bu müziği duymayan herhalde yoktur@Çiğdem ”Hatırla Sevgili” seversin değil mi tam senlik.
Hayır izlemedim o diziyi de Grey’s ile ne alakası var Doktorlar’da çalmış yani.Sen greys izliyormuydun?? Birisi ayıla bayıla izliyorduOndan umutluyumAyrıca diziye değil şarkıya oy verecen torun
YaaaHadi bakalım bu haftada içim raaaad oldu sayende
NOKTAHayat bilgisinin adındanda bahsediyor zaten bu şarkı normal bir albüm şarkısı değil bu şarkıyı Hayat Bilgisi dizisi için yaptı Feridun bey@sokak sanati @Forumdash @kerem
Resmi şarkısı dizinin hiçmi bişi bilmiyorsunuz anlamadımkı
Sebep keyfimizin kahyası, sırf seni sinir etmek için hepimiz sana karşıyız.
Şu diziyi önümüzden çek artık sıktı.
Şu diziyi önümüzden çek artık sıktı.
Simdi konsepti birkac yarismaci yanlis anlamis, o yüzden bu konuda orta yolu bulmak gerek.Sebep yoksa haksızlık vardır. Bu yüzden @Forumdash 'i Ağla kalbim seçmiş gibi oylayacagim
Zaten bu şarkı sahnelerde kullanılan şarkı değil jenerik şarkısı dizinin
Allahım bu torun iyice beni anlamaz olduHayır izlemedim o diziyi de Grey’s ile ne alakası var Doktorlar’da çalmış yani.Şarkıyı da ilk defa duydum önceden bildiğim bir şarkı da olabilir tabii dinleyince anlarız.
Kimse de almasın çok kurcalamaA Yoksa tozu dumana attıracak bi şarkıSebep yoksa haksızlık vardır. Bu yüzden @Forumdash 'i Ağla kalbim seçmiş gibi oylayacagim
Allahım bu torun iyice beni anlamaz olduGreys'den uyarlama dizi diyorum sempatisi kazanır belki o kişinin diyorumİlkkez duymana şaşirmadim@sokak sanati @Çiğdem
Kimse de almasın çok kurcalamaA Yoksa tozu dumana attıracak bi şarkıBu da öyle gerçi ama neyse
Başka bir şey bildiğin yok dimi hep aynı şeyler.Allahın milenyumu sen kimsin ki benimle böyle konuşuyorsun@Forumdash
Simdi konsepti birkac yarismaci yanlis anlamis, o yüzden bu konuda orta yolu bulmak gerek.Onlari mahcup etmemek adina Agla Kalbim'e izin vermiyorum cünkü atiyorum @xBUGRAx secebilirdi belki eger beni dün dogru anlamis olsaydi.Ben diziye özel sarkilar dedim, aslinda bu da diziye özel bir sarki ama tamamen diziye ait olmasi gerekiyormus gibi anladilar. Bü yüzden bu konuda ortak yolda bulusmamiz en iyisi.Ve herkes sarkisini secmis zaten, @Forumdash da gayet memnun o yüzden uzatmaya gerek yok.
Başka bir şey bildiğin yok dimi hep aynı şeyler.
Hadi Doktorlar’la bağlantı kurman doğal da sırf Grey’s izledim diye Doktorlar’da çalan bir şarkıya niye sempati duyayım.Allahım bu torun iyice beni anlamaz olduGreys'den uyarlama dizi diyorum sempatisi kazanır belki o kişinin diyorumİlkkez duymana şaşirmadim@sokak sanati @Çiğdem
Kimse de almasın çok kurcalamaA Yoksa tozu dumana attıracak bi şarkıBu da öyle gerçi ama neyse
Baştan sona bi dinle bi bakalımBen bu şarkıyı sevmiyordum iyi oldu artı puan yansır
Baştan sona bi dinle bi bakalımRecaplik bölüüne de hayrın dokunsun
Aynen yoksa kesinlikle sonuna kadar haklisin.Adil bir yarışma için fikir sunuyoruz. Kimse alınmasın. Ben öncesini bilmediğim için fikrimi söyledim. Bilirsin asla fikirlerimi saklamam. Herkes memnunsa sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?